2777
2789
عنوان

بریدم از زندگی

99 بازدید | 8 پست

یکساله ازدواج کردم ۲۰ سالمه  از صبح میره سرکار تا ساعت ۸ شب منم تنهام اجازه بیرونم ندارم توی این یکسال همش خونه بودم افسردگی گرفتم واقعا شده ۵ روزی یکبار اسمون خدارو دیده باشم اینقد بیرون نمیزدم  اینقد دیگه بحثو دعوا کردم دیگه کشش حرف زدن ندارم پرو پرو میگه یکسال از عمرتو گرفتم باقیشم خودم میدونم چیکار کنم مگه گناه من چی بود چرا سرنوشتمو خدااینقد بد نوشته 🥲چرا راحتم نمیکنه ؟چرا هیچی عادلانه نیست ؟چرا خودکشی گناهه؟ چرا ادامای اشتباهی رو میزاره سر راهم اقا من نمیخواممممم درس بگیرم از این زندگیییی خداااااا بسه دیگه امتحانم نکن من اگه بنده خوبی نبودم بنده بدیم نبودم😭

به خانوادت بگو و حتما هدفی تعیین کن و دنبالش برو ،اگر اجازه نداد برو خونه پدرت و مهریه ات رو اجرا بزار ،چون چند سال دیگه و اگر بچه دار باشی ،بدبخت میشی عمرت حروم ی آدم خودخواه میشه ،خودت رو نجات بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو بیرون

مثلا میخواد چی کار کنه

رو گرفتن حقت پافشاری کن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
به خانوادت بگو و حتما هدفی تعیین کن و دنبالش برو ،اگر اجازه نداد برو خونه پدرت و مهریه ات رو اجرا بز ...

تو فکرشم ولی چرااینقد زود زندگیم تموم شد؟؟😔  تواین سن باید مطلقه شم ای خدا

هیچی میره تو قیافه تا یک هفته حوصلشو ندارم

خب بره

اینقدر بره تو قیافه که خسته بشه

کار خودت رو انجام بده خودش مجبوره بپذیره

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
تو فکرشم ولی چرااینقد زود زندگیم تموم شد؟؟😔 تواین سن باید مطلقه شم ای خدا

ببین من اگه عقل شما رو داشتم خیلی خوب بود همین که مشورت میخوای خیلی خوبه ،حتما به خانوادت بگو و اگه ادامه دار بود رفتار شوعرت تا بچه نداری جدا شو چون فایده نداره ،بعد سالها اعصابی برات نمیمونه ،عمرت هدر میره،،بگو میخوام برم دانشگاه بعد برو کار کن ،تا مستقل بشی ،چون شوهرت نمیخواد پیشرفت کنی و چشمت باز بشه ،

ببین من اگه عقل شما رو داشتم خیلی خوب بود همین که مشورت میخوای خیلی خوبه ،حتما به خانوادت بگو و اگه ...

اتفاقا باخانوادم حرف زدم گفتن تااخر ماه صبر کن درست نشد میایم دنبالت یکسال زندونی بودی بسه این واست شوهر نمیشه😔