2777
2789
عنوان

دانشگاه رفتن

93 بازدید | 4 پست

سلام دوستای عزیز 😊 دوستان من کلاس دهم هستم رشته انسانی ☺️ راستش میخواستم صادقانه بگم من هیچی راجبه کنکور دادن و دانشگاه رفتن نمی‌دونم اصلا نمی‌دونم باید چیکار کنم حتی دانشگاه های دولتی رو هم اصلا نمی‌شناسم و نمی‌دونم چجوری باید وارد دانشگاه بشی اصلا تا حالا هیچکس در این مورد برام توضیح نداده هم کلاسی هام و دوستان خیلی اطلاعات دارن ولی من هیچی نمی‌دونم لطفا  اگه میشه در این مورد راهنماییم کنین خیلی ممنونم ازتون خیلی دوست دارم وارد دانشگاه دولتی بشم چون توان مالیمون هم خیلی خوب نیست که بخوام برم دانشگاه آزاد لطفا راهنماییم کنین در این مورد دانشگاه و کنکور و اینکه دانشگاه های مختلف توی شهر ها های مختلف شرایط خوابگاه هاشون چجوری هست واقعا هیچی راجبه دانشگاه و کنوکون و اینا نمی‌دونم خواهش میکنم راهنماییم کنین سپاس 🌹🙏🙏🙏🌹🌹

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
1
50%

بابد از همین الان شروع کنی به خودن و درک عمیق کتابات. یعنی ریز به ریژ مطالب باید برات مهم باشن کتاب کار و تست زنی کتاباتو بخر و تز همین الان. شروع کن به تست زنی تو کلاس های گاج شرکت نکنی هم تو ازمون هاش ثبت نام کن برو کم کم دستت میاد. بعضی از دروس ضریب دارن. واسه رشته ای ک میخوای یزنی نت میاره برات که واسه قبولی در فرهنگیان مثلا ضروب دروس به چ صورتی هست مثلا عربی ضریبش ۲هست یعنی تستشو خوب بزنی رتبه ات میره بالا البته تراز مهمه که. اونم بزنی توضیح میده تراز یعنی چی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.