2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جوشونده رزماری رو بریز تو ظرف اسپری

بعد از حموم ک 60درصد اب موهات گرفته شد، به کف سرت اسپری کن و ماساژ بده با نوک انگشتات تا جذب پوست سرت بشه

یک روز آدم امیدوار می شود، فردای آن روز، دیگر امیدی نیست، این دیوانه کننده است.  -ژان پل سارتر

خود منم موهامو کوتاه کردم مثه چییی پشیمونم .رزماری وگیاه دم اسبی از دارو گیاهی بخر به یه اندازه یه کف دست از رزماری یه کف دست دم اسبی بریز تو قوری دولیوان آب بریز وقتی جوشید زیرشو کم کن بزار نیم ساعت رو شعله خیلی کم بریز تو شیشه اسپری کن به ریشه موهات سعی کن دوش که میگیری موهات نم داره بزنی به ریشه موهات دیگه ام نشور بزار بمونه رو موهات شبا قبل خواب اسپری کن همونجوری بخواب انشااا جواب بگیریم خودمم دارم استفاده میکنم

اطلاعی ندارم چون خودم از کلاسس شیشم دیگه کوتاه نکردم اونموقع کوتاه کردم پسرونه تا زیر گوشم دیگه نکردم ولی هنوزم خیلی بلند نمیشن چون کراتین که میکنم ۳ چهار سالع کراتین کارم هردفعه که برا ترمیم میرم ی ۵ سانت کوتاه میکنه نمیزاره بلن شن الان نزدیک باسنمن خداکنه باز کوتاه نکنه الان ۴ ساله تا وسط کمرم میان 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش