2777
2789
عنوان

به نظرتون تقصیر کیه لطفاً بیایید

55 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من ی موضوعی رو که ناراحتم کرده بود به مادرم گفتم حتی بهش گفتم شوهرم گفته به کسی نگو اما من دارم به تو میگم و اینا، بعد از دو روز خواهرم داشت با مامانم تلفنی صحبت میکرد تلفن رو بلندگو بود بعد خواهرم دقیقا راجع به همون موضوع از مادرم پرسید😐 مامانمم هول شد سریع از بلندگو برداشت و زود هم خداحافظی کرد، بعد که قطع کرد من خیلی ناراحت شدم(دعوا راه ننداختم) فقط گفتم چرا به فلانی گفتی و... بعد یکم دست پیش و گرفت پس نیفته، گفت این چه اخلاقی هست تو داری همش میگی به کسی نگو و... بعدم پرسیدم که فلان موضوع دیگرم بهش گفتی یا نه که ناراحت شد و قسم خورد نه.

همون دیروز چون دیدم ناراحت شده عذاب وجدان گرفتم معذرت خواهی کردم باهام خوب شد اما از صبح تلفنی حرف میزنم باهاش سرسنگین هست چکار کنم؟ تقصیر کیه؟؟؟؟

اینجور موضوعات و نگو چون منم هرچی ب مامانم میگم ب ابجیم نگه ولی اون میگه مامانا تحمل ندارن چون غصه میخورن حرف رو دلشون نمی‌مونه 

بنظرم اگه خیلی موضوع مهمیه نگو ل مامانت 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

خوب مامانا اصولاً میگن اگه مهمه واست که کسی ندونه وقتی خودت گفتی برا بقیه خیلی آسون تره که بگن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرچی به مامانم میگم انگار دارم مستقیم و زنده با خالم صحبت میکنم😂همههههه چیزو میدونن حتی چیزایی که چندین بار تاکید می‌کنم توروخدا نگو بازم میگه یه بخشیش رو😂😂😂