2777
2789
عنوان

تاخیر تکلم

74 بازدید | 14 پست

دوستان پسر من 4 سالشه تاخیر تکلم داره نوار مغز MRI شنوایی سنجی هیچ مشکلی نشون نداده گفتن تاخیر تکلم ساده است یک ساله گفتار درمانی میره تعداد کلماتش خیلی زیاد شده دو کلمه ای و سه کلمه ای هم میگه ولی نسبت به همسن و سالاش تکاملش عقب تره کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه تا وقتی بخواد بره مدرسه مشکلش حل میشه؟

هزینه گفتار درمانی چقدره؟پسر من ر رو میگه ل،ت.رو ک،خیلی اشتباه داره و املا که میگه اشتباه می‌نویسه

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من هم 3سالشه..تاخیر داره و گفتار درمانی گفتن ببرم..

ام ار ای و ازمایش و بردم مشکلی نداشت..

الان چن روزه ک دکتر ی قرص واسش داده ک گفته یک چهارمش تا 20روز بهش بدم..

گفت خونرسانی ب مغز پیشتر میکنه و مغز فعالتر میشه..

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

هوشش رو گفتار درمان هم تایید کرد ولی همش فعلا کمکی بهش نمیکنه

معلامه خب چون ارتباطی به تکلم و توانایی های دیگش نداره ولی در کل توی ۱۰الی۱۵سالگی یکدفعه نشون میدن مهارت‌هاشون مخصوصا اگه به سکوت و...علاقه داره

جلسه ای 312

کدوم شهر ؟منم می‌خوام ببرمش بخاطر املا همه چیو که ل و ت دارن اشتباه می‌نویسه ،اونطورکه میگه خودش تو ذهنش می‌نویسه مثلا خاطرات رو نوشته خاتلات،ب نظرت ببرم گفتار درمانی چند جلسه باید بره

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

دختر شما چقدر صحبت میکنه؟

بابا و مامان و داداش و خاله و عمه و امیر و اب و یک دو سه ..

و ..

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

جمله میبنده؟

نه هنوز