2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم اسپرمش صفر بود آی وی اف اصلا جواب نگرفتیم شاید باور نکنی ولی رفتیم پیش یه عطاری توی شیراز اسپرمش از صفر آورد روی 17 از 17 آورد روی 74 فک میکنم و الان پسرم چهار سالشه تحربه شخصی ام رو بهت میگم ما هزار جور داروی شیمیایی تست کردیم برای این مشکل حواب نداد فقط برای حل این مشکل برو سراغ داروی عطاری خیلی بهتر حواب میده

همسر منم اسپرمش صفر بود آی وی اف اصلا جواب نگرفتیم شاید باور نکنی ولی رفتیم پیش یه عطاری توی شیراز ا ...

اینو که بهت گفتم دکتر رستمی توی شیراز معروف ترین دکتر مخصوص IVF هست بهم گفت که برو سراغ داروی عطاری

عطاره بهمون گفت با این دارو ها مشکلتون حل میشه ولی بچه ات پسر میشه ما گفتیم مشکلی نداره

اینو که بهت گفتم دکتر رستمی توی شیراز معروف ترین دکتر مخصوص IVF هست بهم گفت که برو سراغ داروی عطاریع ...

وای جدی یعنی با داروی عطاری مشکل حل شد و باردار شدین؟؟؟

چه داروهایی به شما داد گلم 

وای جدی یعنی با داروی عطاری مشکل حل شد و باردار شدین؟؟؟چه داروهایی به شما داد گلم

آره عزیزم با داروی عطاری کامل حل شد ما آرز.مون بود اسپرمش ار صفر بیاد روی سه که آی وی اف جواب بده وقتی اومد روی 17 بعد هم روی 74 مثل خواب بود برام و کاملا طبیعی باردار شدم

راستش یادمه یه پلاستیک گداشت روی ترازوش 20 قلم مواد رو با هم مخلوط کرد گفت با یک کیلو عسل داخل کن روی یه قاشق بخوره ولی چی توش ریخت نمیدونم 

آره عزیزم با داروی عطاری کامل حل شد ما آرز.مون بود اسپرمش ار صفر بیاد روی سه که آی وی اف جواب بده وق ...

تروخداااااااااااااااااااااااااااااااااااا  اسم و آدرس عطاری رو به منم بده . خیلی ضروریه 

ممنونممممممممم

تروخداااااااااااااااااااااااااااااااااااا اسم و آدرس عطاری رو به منم بده . خیلی ضروریه ممنونممممممم ...

عزیزم ما شیراز هستیم داخل بازار ماهی فروشا عطاری آقا محمد اسمش بود بیشتر از این چیزی یادم نمیاد

عزیزم ما شیراز هستیم داخل بازار ماهی فروشا عطاری آقا محمد اسمش بود بیشتر از این چیزی یادم نمیاد

عزیزم ممنونم

بازار ماهی فروشا کدوم خیابون هست؟ 

فامیلی عطاری رو میدونید ؟ 

چون ما تهران هستیم، نمیشناسم بخاطر این دقیق میپرسم

من هم ۱۵ سال تمام هرچی آزمایش اسپرم می دادم صفر بود،  یه بار رفتم در یه عطاری ای خدا پدر و مادرش زو بیامرزه بهم گفت علت صفر شدن اسپرمت و تمام بیماری های دیگه ات سردی مزاجت است. (علاوه بر ناباروری، زخم معده کم خونی شدید و تکرر ادرار هم داشتم) 

همین حدود چهار ماه پیش ، سه دوره معجون دوسین (سیاهدانه و عسل) از تجویزات حکیم خیراندیش مصرف کردم،  از 0.00 یعنی صفر مطلق،  به 0.16 یعنی شانزده صدم افزایش پیدا کرد. 

ضمنا بلافاصله با دادن آزمایش خون و آزمایش ادرار فهمیدم که تمام بیماری های ناشی از سردی مزاجم به کلی درمان شده. 

یه عمر پنتوپرازول می خوردم خوب نشد،  بمحض خوردن سیاهدانه عسل کلا زخم معده ام خوب شد، اسپرمم هم راه افتاد.🙏🏻😍🌹

خدایا شکرت.  

قابل توجه اون دسته از افراد بلانسبت نادان که میگن اسپرم صفر در طب سنتی درمان ندارد😅😅😅

ضمنا شربت رضوی هم خوبه،  اون هم از تجویزات حکیم خیراندیش است.  در بازار اینترنتی باسلام قابل تهیه است.