2777
2789
عنوان

دیابت بارداری

257 بازدید | 27 پست

سلام خانما کسی میدونه تست تحمل گلوکز 75 گرم بعد یک ساعت و دوساعت و سه ساعت چند باید باشه؟من پنجشنبه تازه میخوام برم آزمایش بدم اگه کمکم کنید ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قندناشتام از84بالاترنمیومد ولی ماه ششم ک با گلوکز دادم قندناشتا74بود یک ساعتم 106بود دوساعته120 بعد دکتربهم گف تو باید حداقل یک ساعت 104بود دوساعته 100(این پیام دخترخاله مه اخه منم کلی درگیر این قندو دیابت بودم)

علی و عسل زیبای مامان♥
 قندناشتام از84بالاترنمیومد ولی ماه ششم ک با گلوکز دادم قندناشتا74بود یک ساعتم 106بود دوساعته12 ...

من با 50 گرم گلوکز قند یک ساعتم 152 بود دکتر برام دوباره آز نوشته الان میترسم دیابت گرفته باشم ولی دکترم میگفت این دلیل نمیشه دیابت گرفته باشی. خیلی هم رعایت میکنم کلا شیرینی و نشاسته رو حذف کردم

من با 50 گرم گلوکز قند یک ساعتم 152 بود دکتر برام دوباره آز نوشته الان میترسم دیابت گرفته باشم ولی د ...

نگران نباش عزیزم .من خودم ناشتام۹۱بود و دوساعتم۱۳۹.دکترم فرستاد متخصص تغدیه رژیم بهم داد و متخصصه گف اصلا نگران نباش با رژیم اکی میشه و استرس هم اصلا نداشته باش استرس قندخونتو بالا میبره

علی و عسل زیبای مامان♥
نگران نباش عزیزم .من خودم ناشتام۹۱بود و دوساعتم۱۳۹.دکترم فرستاد متخصص تغدیه رژیم بهم داد و متخصصه گف ...

دکترم بهم میگفت فقط به خاطر استرسه که قند خونت بالا رفته وگرنه مشکلی نداری

تو گوگل سرچ کردم نوشته یک ساعته کمتر از 185. دو ساعته کمتر از 155 و سه ساعته کمتر از 140 باید باشه و ...

پس براشما رومرز بوده ..الانم ک میگی رعایت کردی حتمااکی شده نگران نباش عزیزم

علی و عسل زیبای مامان♥
دکترم بهم میگفت فقط به خاطر استرسه که قند خونت بالا رفته وگرنه مشکلی نداری

دقیقا..بهش فک نکن من خودم شب وروزم شده بود دیابت و فوبیای انسولین.ولی دیشب ک متخصص تغذیه باهام حرفید خیلی اروم شدم گف اگه رژیمی ک بهت دادمو رعایت کنی اکی هست اصلن نترس.براشمام همینه یکم مراعات کنی ب سلامتی میگذره ان شالله

علی و عسل زیبای مامان♥