2777
2789

میگه چرا ازش گوش میدی؟

خودش خیلی بدش میاد ازش

میگم خب بعضی کاراش قشنگه😐 خوشم میاد

میگه غمگین چرا گوش میدی؟

میگم خب آدم گاهی نیاز داره

بعدم نصف آهنگ هامون غمگین و عاشقانه ان😐😂

میگه چرا اصلا باید عاشقانه گوش بدی؟😐😂😂😂

وای

جدیدا به چیزای عجیبی گیر میده

میگه مگه خبریع🤦🏻‍♀️😂

خدایااااا

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داریوش فقط داریوش تبهکار😂

کی هست😂😂

من اقبالی رو میگم😂🤦🏻‍♀️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

مامانا خیلییی عجیبن منم دیشب داشتم میگفتم فوتبالیستا خیلی جذابن بعد مامانم گفت با فوتبالیست نری تو رابطه همه دوستشون دارن تو حرص میخوری 🤣 از خنده پاره شدم 🤣🤣

حالا مادرت که نمی گی به ما بگو خبریه؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ایرپاد بذار

میزارمم میگه داری چی گوش میدی

جان منننن بیخیال مادر منننن😂🤦🏻‍♀️

هی میگه سرت تو گوشیه

یا اباالفضل!!!یه آهنگه دیگه این هنه تعبیر و تفسیر نداره مگه باید خبری باشه؟ نصف آهنگا عاشقانه ان دیگ ...

والا اصلا اینجوری نیست

نمیدونم چرا جدیدا گیر میده😐🤦🏻‍♀️😂

ولی من کار خودم رو میکنم😂🙏

حالا مادرت که نمی گی به ما بگو خبریه؟

اون که هست😂😂😂 ولی نزدیک یکساله دیگه

یکطرفس

خود طرف نمیدونه

چند بار تو سایت گفتم

همکلاسیمه

ولی کلا ربطی به اون نداره. کلا بعضی آهنگا قشنگن

والا آدم سالم یه مدت داریوش گوش بده افسردگی میگیره انقدرکه غمگینه مامانت راس میگه

وقتی رو مود نیستم گوش میدم نه همیشه

آخ آخ داریوش عشق که

آهنگ ای که بی تو خودمو تکو تنها میبینم رو هم حتما دان کن ازش

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آخ آخ داریوش عشق کهآهنگ ای که بی تو خودمو تکو تنها میبینم رو هم حتما دان کن ازش

همونو داشتم جلوش گوش میدادم😂😂😂😂