2777
2789

توی هر مشکلی جایی ک خدا رو حس کردید واقعا یا معجزه هایی ک کرده بیاید بگید واقعا ب روحیه و امید نیاز دارم

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من نماز شب معجزه کرد

در مورد یکی از عزیزانم که در ازدواجش مشکل میافتادوچند سال بود خواستگار خوبی نداشت با این که از همه نظر چه تحصیلات و کار و وضعیت خوانوادگی در سطح خوب بودیم   چند سال دعا کردم قرآن خوندم چله یس گرفتم ولی جوابی نگرفتم  تا اینکه تو خواب دیدم بهم گفتم که جن عاشق داره و اگه قرآن پخش کنه جن عاشق از بین میره اما اون شخص به حرفهای من اعتقادی نداشت و برعکس داعم در حال ترانه پخش کردن بود و به خاطر ناامیدی نماز رو ترک کرده بود من نذر نماز شب کردم و نذر کردم تا آخر عمرم اگه خدا لایق بدونه شبی ۲ رکعت نماز شب بخونم البته نماز شب ۱۱ رکعته اما چون میخواستم برای همیشه بخونم دو رکعت نذر کردم که انشالله بتونم بخونم اویل سخت بود از خواب پا میشدم و گوشی رو خاموش و دوباره میخوابیدم اما کم کم تونستم و شروع به نماز شب کردم من ۲ رکعت نماز شب بعد استغفار برای خودم و اون شخص و مادر عزیزم میکردم و بعد دعا کمتر از ۳ ماه خواب دیدم جن عاشق اون شخص کشته شده و بهم گفتند دیگه میتونه ازدواج کنه خدا رو شکر چند مورد خواستگار خوب پیدا شد و ایشون عقد کردند و انشالله خوشبخت بشن من تجربه خودم رو با شما در میان گذاشتم شاید برای یکی مفید باشه

کار خدا بود اعتیاد شوهر سابقم رو شد روزی که اسباب کشی کرده بودیم خونه جدید خدا نجاتم داد از دستش 

گردنمو پارسال عمل کردم از لحظه اول که افتادم و آسیب جدی دیدیم تا زمان عمل تا پرستار گرفتن خونه که مراقبم باشه تا سر پا شدنم همش خدا بود خیلی همه چی رو روال پیش رفت 

یکی رو هم میشناسم که تومورمغز  داشت عمل کرد اما فایده ای نداشت دکترها گفتند دیگه اذیتش نکنید بزودی فوت میکنه ولی خانواده اش شروع کردند به خوندن قرآن و دعا و خدا رو شکر  اون شخص خوب شد و ماشالله سالهاست داره زندگی میکنه انشالله همیشه سالم باشه

برای من نماز شب معجزه کرددر مورد یکی از عزیزانم که در ازدواجش مشکل میافتادوچند سال بود خواستگار خوبی ...

چقد اون آدم خوشبخته تورو داره

خواهرت بوده؟؟

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

بچه ی اولم سقط شد 

دو سال دارو مصرف کردم،دیگه هیچ امیدی نداشتم دکترم گفت دیگه باردار نمیشی

همون ماهی که دارو آمپول هارو کنار گذاشتم باردار شدم 

امضامم بخاطر بچمه😌

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

من دلم میخواد خونه بخریم

تا خواستگاریم بدون چالش پیش بره

برامون دعا کنید...

سخت محتاج معجزه ام

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

هر روز وهر لحظه از زندگی ونفس ما معجزه هست.

این را بیشتر کسانی میفهمند که عضوی از بدنشون را از دست دادن،یا قطع نخاع شدن ویا با مرگ زودرس عزیزانشون از بینشون رفتند.

هر نفسی که فرو می رود ممت حیات است وچون برمی آید مفرح ذات

پس در هر نفس دو نعمت موجود است وبر هر نعمت شکری واجب.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

چقد تو انسان خوبی هستینماز شب بخوام ۲ رکعت بخونم اسمش چیه و ساعت چند باید خونده شه

نه من خوب نیستم خیلی هم گناهکارم لطف خدا زیاده،۲ رکعت به نیت نماز شب نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه قبل از اذان صبح دعا بهتر قبول میشه نزدیکای اذان صبح،استغفار یادت نره،و اگه هم تونستی  گاهی به کسی که نیاز داره کمک کن مثلا به ناامید امید بده اگه هم تونستی صدقه کوچیکی بده خیلی خوب و موثره