2777
2789
عنوان

طلا گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 33 پست
شما اجرت بالا گرفتی برای من بدون اجرت بود با ۷ درصد سود

بدون اجرت دست دوم نمیشه؟ اخه همهدی طلا ها اجرت دارن

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

اجرت کاری که خریداری کردن احتمالا بالا بوده

به نظرتون طلا میاد پایین واسه بلند مدت گرفتم ضرر کردم

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم اسکرین بگیرم ببرم بهش نشون بدم؟

برای ایشون طلای دست دو بوده 

شما خودتون عکس فاکتورتون رو بزارید 

حدود 17درصد اجرتو 7درصد سود داشته

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
برای ایشون طلای دست دو بوده شما خودتون عکس فاکتورتون رو بزارید حدود 17درصد اجرتو 7درصد سود داشته

الان بیرونم شب میتونم براتون بزارم انلاین میشید؟

طلا 4900برسه شما بعداون به سود میرسی

یعنی میرسه ؟ 

طلا 4900برسه شما بعداون به سود میرسی

من برای بلند مدت خریدم پولم بزور جورش کردیم دیدیم همینجور داره میره بالا گفتیم بعدا دیگه نمیشه الان حس میکنم سرم کلاه رفته

بدون اجرت دست دوم نمیشه؟ اخه همهدی طلا ها اجرت دارن

والا چند مدل نشون داد گفتش اینا دست دومن  بعد گفتش النگوهای داخل ویترین همه بدون اجرت با ۷ درصد سود منم دیدم اینطوره و نو هستش برداشتم .

شهرما اکثرا النگو بدون اجرت.

ولی طلاهای دیگه داشت ۱۱ درصد اجرت یا مثلا یه انگشتر داشت ۱۴ درصد اجرت داشتن .

بهشم بگی میگه طلای شما اجرت داره .

اما همیشه حواستون باشه اگه طلا برای پس انداز میگیرید خصوصا با این اوضاع گرونی حتما سعی کنید بدون اجرت یا دست دو بگیرید.

اگر برای سرمایه گذاری میخوای باید بدون اجرت بگیری. من خودم فقط سرمایه گذاری میخرم اکثرا 1یا2 درصد حت ...

برای سرمایه گذاری که نه استفاده کنیم بعدا دستمون خیلی تنگ بود بفروشیم

والا چند مدل نشون داد گفتش اینا دست دومن بعد گفتش النگوهای داخل ویترین همه بدون اجرت با ۷ درصد سود ...

طلافروشی های شهرمون انصاف ندارن من همه طلافروشی هاشو رفتم همه 5 6 گرمو تو همین زنج قیمت میگفتن حتی بعضی هاشون 30 تومنم میگفتن

برای ایشون طلای دست دو بوده شما خودتون عکس فاکتورتون رو بزارید حدود 17درصد اجرتو 7درصد سود داشته

اخه چیز خاصیم نیس که بگیم مثلا اجرتش باید بالا باشه

طلافروشی های شهرمون انصاف ندارن من همه طلافروشی هاشو رفتم همه 5 6 گرمو تو همین زنج قیمت میگفتن حتی ب ...

پس سعی کنید دست دوم بگیرید . بعد من با ماشین حساب آنلاین هم حساب میکردم همون لحظه که ببینم چقد میکشن رو طلا 

یه چیزیم بگم من چند سری برای پس انداز طلای شکسته (دست دوم نه ها) گرفتم اون فقط ۱درصد سود حساب میشه .

فقط باید حواست باشه از کسی که میشناسی یا طلافروشی معتبر بگیری نه هرجایی 

نه دست دوم نیست دست دوم از یه کار نهایت دو سه تا دونه باشه نه اینکه کل ویترینت.

النگو کلا اجرتش خیلی پایینتر از چیزای دیگس اما شهرما اکثرا النگو هارو کلا بدون اجرت حساب میکنن