2777
2789
عنوان

شاید واقعا سگم😐

163 بازدید | 8 پست

اومدم ازتون بپرسم اگه برید داخل مغازه فروشنده (خانومایی که داخل لباس فروشی ها ایستادن ) سرش تو گوشی باشه و اصلا نگاهتون نکنه و همینطور که داره لباس رو میاره سرش همچنان تو گوشی باشه و وقتی بهتون لباس رو هم داد بازم سرش همچنان تو گوشی باشه و هر چی بپرسید رنگ دیگه هم دارین جواب نده و بگید خاندم چرا جواب نمیدین ، رفتار شما زشته؟ اینم بگم بزرگم بچه نیستم با مادرم رفتیم برای جفتمون لباس بگیریم میگه چرا گفتی خانوم چرا چواب نمیدی و ناراحته، نه بد حرف زدم نه داد زدم ، فقط همین رو گفتم، بماند فروشنده برگشت گفت برای تو نیاوردم برای همکارم آروم، آخه همکارش گفت برای من بیاره 😐🥺

هرچه سریعتر باید مغازه رو ترک کنید و خرید نکنید

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.