neyhhgjk۳۴دلشکسته مدیر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1823 عنوان پول میخوام 😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 3428 بازدید | 32 پست یه دختر چهار ساله دارم شوهرم اجازه کار بیرون نمیده دندونام همه خرابه بدنم حساسیت کرده صورتم پره لک شده ..... چيکار کنم راهنمایی کنید بسته بندی تو دیوار بود هزینه ثبت نام میخواد ۵۰۰ تومن از کجا بیارم 1403/07/18 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3812 من از خدامه ولی شوهرم نمیزاره خودت نبربده دوست یا آشنا مورد اعتماد بگو واست ببره بفروشه برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )
neyhhgjk۳۴دلشکسته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1823 ببین میتونی مربی مهد بشی بچتم اونجا پیش خودت بمونه؟ میزارن من تا سوم راهنمایی سواد دارم تاپیک هام هست
easterngoddess عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 7265 میزارن من تا سوم راهنمایی سواد دارم تاپیک هام هست نه مربی نمیتونی پس حداقل دیپلم میخواد😔کمک مربی میشه که اونم نیروی خدماتیه...
neyhhgjk۳۴دلشکسته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1823 خودت نبربده دوست یا آشنا مورد اعتماد بگو واست ببره بفروشه کسی رو این جا ندارم عزیزم
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3812 بیمه تامین اجتماعی نداری؟ خدمات دندون رایگان دارهیکی از دکتر عمومیای تامین اجتماعی شهر ما تو مسائل پوستی خیلی تعریفشو شنیدم تو هم برو شاید برا شما هم خوب باشه برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )
neyhhgjk۳۴دلشکسته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1823 نه مربی نمیتونی پس حداقل دیپلم میخواد😔کمک مربی میشه که اونم نیروی خدماتیه... 😭😭😭
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6077 کیف مرواریدی درست کن مثل من با ۳۰۰ میتونی یه کیف درست کنی بعد ۶۰۰ بفروش به یکی دوباره اون ۶۰۰ رو باهاش خرید کن دوباره بفروش تا به درامد برسی میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
neyhhgjk۳۴دلشکسته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1823 بیمه تامین اجتماعی نداری؟ خدمات دندون رایگان دارهیکی از دکتر عمومیای تامین اجتماعی شهر ما تو مسائل پ ... کجا عزیزم ما زنجانیم
neyhhgjk۳۴دلشکسته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1823 کیف مرواریدی درست کن مثل من با ۳۰۰ میتونی یه کیف درست کنی بعد ۶۰۰ بفروش به یکی دوباره اون ۶۰۰ رو باه ... چجوری عزیزم مروارید دوزی بلد نیستم
ابر_کوچک عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 3812 کجا عزیزم ما زنجانیم خب من زنجان نیستم ولی اگه بیمه تامین اجتماعی داری برو رایگان سرویس میدن برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )
neyhhgjk۳۴دلشکسته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1823 خب من زنجان نیستم ولی اگه بیمه تامین اجتماعی داری برو رایگان سرویس میدن عصب کشی اینجا ۵ تومنه ۷ تا دندون کشیدم ۵ تاشم خرابه 😭😭
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6077 چجوری عزیزم مروارید دوزی بلد نیستم بزن تو اینستا یا یوتوب اموزش کیف مرواریدی سخت نیست میتونی انجام بدی منم بدون هیییچ کلاسی و روی اموزشا شروع کردم میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه
neyhhgjk۳۴دلشکسته مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 1823 بزن تو اینستا یا یوتوب اموزش کیف مرواریدی سخت نیست میتونی انجام بدی منم بدون هیییچ کلاسی و روی اموزش ... فروش داری کی ۶۰۰ میده کیف
انشرلی_تعلیقی عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 6077 فروش داری کی ۶۰۰ میده کیف اره دارم به دوستا میفروشم خب ۶۰۰ نده مثلا ۱۰۰ دست مزد بکش ۴۰۰ بده همینجور ادامه بده تا هی پولت جمع شه میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه