2777
2789

گوشت میخوریم برا فایده 

بجای یه کیلو برزیلی نیم کیلو عادی بگیرید 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوبه ما خریدیم میزارم بیرون ولی کامل نمیزارم یخش آب بشه ،قطعش میکنم و میزارم فریزر.

خدایا،از کوی تو بیرون نرود پای خیالم ☘️چه برانی چه بخوانی ☘️چه به اوجم بکشانی ،چه به خاکم بنشانی ،نه من آنم که برنجم ،نه تو آنی که برانی 😘😍☘️💚توکل به خودت که خودت همه چیزی ،حتی لحظه ایی منو به حال خودم رها نکن ای قدرت مطلق💚☘️

تا حالا مصرف نکردم نمیدونم حسم منطقی هست یا نه ولی به گوشت برزیلی حس بدی دارم نمیتونم خودم رو راضی به خوردنش کنم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

دو سه بار بخاطر مجبور شدن اونم اوایل ازدواجمون  بله خریدیم 

ولی خیلی ساله نه دیگه نگرفتیم راستش من شوهرم پول نداشته باشه گوشت نمیخوره ولی برزیلی هم نمیخره ببین طعم و خاصیتی دیگه  نمیمونه برا گوشت از نظر من 

گشنه بمونی بهتر ای اینه که گوشت برزیلی بخوری

اتفاقا ماکه خریدیم خوب بود حتی تو اینترنت نوشتن تفاوت چندانی با گوشت تازه نداره  و دلیل ارزانتر بودنش هم اینه که تو کشور برزیل همه چیز نسبت به ایران به قیمت پایینتری عرضه میشه

اتفاقا ماکه خریدیم خوب بود حتی تو اینترنت نوشتن تفاوت چندانی با گوشت تازه نداره و دلیل ارزانتر بودن ...

حود دانی عزیز دلم

گوشت بریلی به صورت گرم وارد نمیشه تا به دست ما برسه

گوشت منجمد هست و تمامی معایب گوشت منجمد رو داره 

تازه اگر از دام سالم و مناسب تهیه شده باشه و بین راه از دمای استاندارد بالاتر نرفته باشه که حتمن رفته

قدیمیها الکی نمیگفتن گوشت رو تازه تهیه کنید و زود مصرف کنید پشت این حرف هزاران سال تجربه پدرانمون هست

اسی تاپیک قبلت ک قفل کردی از پدرشوهر ته ت میگی کاریم نداره واینجوری واونجور بجای اینک تاپیک های منو زیروروکنی 

یکم ب این فک کن پدرهمسرت تواین شرایط جز خونه شما کسی رونداره من لابد مشکلی هست ک ب این مرحله رسیدم قضاوت نکن بعدم من بدی شون نگفتم درضمن من بدباهات حرف نزدم

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

اسی ی سر ب تاپیک های خودت هم بزن ببین کی بیشتر از خانواده همسرش گفته هرچی باشه اونا هم ب تو ارجحیت دارن 

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف