2777
2789
عنوان

چجوری بچه یکساله و سرگرم کنیم

136 بازدید | 10 پست

کل روز گریه میکنه ک باهاش بازی کنیم کسی نیس هیچ بچه ایی دو ر ورمون نیس و واقعا تو خونه حوصلش سر میره و لجبازی میکنه و نمیذاره من ظرف بشورم یل کارای خونه رو برسم منم باهاش بازی می‌کنم ولی خب چقدر باید یکم ب خونه هم رسید...ولی موقع ظرف شستن و کار رسیدنم دائم در حال گریس اعصابم بهم ریخته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم میزارمش بالا کابینت پیشم ظرف میشورم تازه من دخترمم دارم ولی نگهش نمیداره میگه حوصله ندارم

اسباب بازی بریز دورش سرگرم نمیشه؟من ظروف پلاستیکی آشپزخونه میدم باهاشون سرگرم میشه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

ماکارونی شکلی دومشت براش بریز تویه ظرف پلاستیکی 

یکم بزرگ باشه خودش میشینه بازی میکنه بااون😂

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

هوا خوبه ببرش پارک، اگه نزدیک خونتون پاساژ دارید ببرش یه کم با محیط بیرون اشنا بشه رنگای جدید ببینه، حسابی که خسته شد میاد خونه میخوابه شما هم به کارات برس.

روزنامه و مداد بهش بده خط خطی کنه پاره کنه. اکثر بچه ها پاره کردن روزنامه رو دوست دارن

دختر من خیلی به وسایل اشپزخونه علاقه داره. ظرفای پلاستیکی و فریزری رو میدم بهش همونا رو هی میریزه تو کشو میاره بیرون. با سبدهای زیر سینک مشغول میشه و وسایلشو میریزه بیرون اسباب بازی خودشو میچینه داخلش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دوتا لیوان پلاستیکی بده دستش بگو اینو تو بشور . یا مثلا یه کابینت رو فقط ظرفای پلاستیکیتو بذار معمولا رنگی رنگی هم هستن درسو باز کن بذار هر کاری دوست داده با ظرفا کنه بریزه بیرون صدا دربیاره باز و بسته کنه . کلی راه و بازی دیگه هم هست نت سرچ کن کلی ایده میاره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚