2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

90 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من پی سی او دارم. تازه کیت خریدم امروز زدم یک خط پررنگ و یک خط کمرنگ نشون داد. یعنی یا دارم ب تخمک گذاری نزدیک میشم یا دور . اما از کجا بفهمم که دور میشم یا نزدیک. در ضمن دو تا سوال دیگه هم دارم . اینکه یعنی حتما من تخمک آزاد کردم که این خط رو نشون داده . دوم اینکه پریودیم نامنظم هس. حالا از کجا بفهمم کی باید کیت رو بگذارم. ممنون

مهم اینه که یک مادر خوب بشم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله باردار میشی.اما من با اینکه سیکل مرتبی دارم.کیت واسم جواب درستی نداده.از روزیکه ترشحات شروع میشه ودمای بدن بالا میره تخمک گذاری شروع میشه.چون هرکس حتی اگر خودش متوجه نشه یکی از علایم رو داره.شما مثل من به بدنت گوش بده.کنارش اقدامتو داشته باش.موفق باشی

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

عزیزم پریودپریود نامنظمه تا قبل ماه پیش 31 روزه بودم ولی از ماه پیش 15 روز عقب افتاد اونم با آمپول تازه باردار شدم. حالا موندم باید کیت رو می بگذارم

مهم اینه که یک مادر خوب بشم .