2777
2789
عنوان

همسرم ب همکارش پیام داده

1032 بازدید | 67 پست

شوهرم دوسال پیش تو ی ی شرکت کار میکرد ک همکار خانوم داشت و همو فالو داشتن برام مهمم نبود حقیقت 

بعد الان متوجه شدم ب اون خانوم بچه دار شدنش رو تبریک گفته و دیگ نمیدونم چی گفتن احتمال میدن چیز زیادی نگفته باشن اون خانومم یکی از پیاماش این بود سلامت باشی انشاالله قسمت شما 

بعدم شوهرم دایرکتو پاک کرده

الان خیلی برام عجیبه شوهر من ک ی ادم درونگراست و ب فامیل و دوستاش چیزیو تبریک نمیگه چطور شده ک ب اون تبریک گفته و بعدم پاک کرده

برخوردم چی باشع؟؟

خیلی از کارش بدم اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم اهمیت نده همکار بوده تبریک گفته 

ب این نتیجه‌ رسیدم این مدل حساسیت ها فقط مرد رو پرو می‌کنه و فکر می‌کنه کیه 

تحفه اند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ب نظرم اهمیت نده همکار بوده تبریک گفته ب این نتیجه‌ رسیدم این مدل حساسیت ها فقط مرد رو پرو می‌کنه و ...

اخه خب شوهدم اصلا ادمی نیست ک ب خونوادش ب زور من پیام تبریک و اینا میفرسته

خواهش میکنم حساسیت نشون نده

اینجوری فقط کارهاش پنهونی تر میشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
اخه خب شوهدم اصلا ادمی نیست ک ب خونوادش ب زور من پیام تبریک و اینا میفرسته

خب همکار فرق داره با بقیع

اونجا شخصیت مستقل دارع و دائم در رفت و آمده وشتید بقیه هم تبریک گفتن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.