2777
2789
عنوان

مدرسه پسرم

230 بازدید | 22 پست

پسرم رو امسال بردم یه مدرسه غیرانتفاعی چقدم هزینه کردم.بهم ندادن شماره معلم رو . من گفتم یه گروهی یا جایی که بتونم پیام بزارم برای گوشی معلم بهم ندادن هر چی اسرار کردم. میگن زنگ بزن مدرسه یا پیام بزار ما به معلم میگیم(معاون واسطه بین معلم و والدین)،

یا زنگ بزن مدرسه با معلم حرف بزن یا حضوری بیا.من قبول نکردم.اعصابم خیلی بهم ریخت .خیلی باهاشون چونه زدم ،دعوی حقمو کردم تغییری ندادن.جالبه هر چی زنگ میزنم یا پیام میزارم مدرسه کسی جواب نمیده ،میگن مهرماه سرمون شلوغه بعدش جواب میدیم.نظر بدید لطفا باید اینطوری باشه یا نه؟بپذیرم یا نه؟

چه بهتر 

برای ما خوبه که مثل دوران کرونا همش باید فیلم و عکس بگیریم بفرستیم؟

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر ما هم تشکیل ندادن

ولی خود مادرا گروه زدن و در مورد تکالیف بچه ها حذف میزنن

و معلم فقط شماره رو ب یه مادر ب نمایندگی از همه داده و ایشون واسژه هستند بین ما

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب برو با مادر بچه های کلاس آروم آروم گروه بزنید از دوسه نفر شروع کنید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه بهتر برای ما خوبه که مثل دوران کرونا همش باید فیلم و عکس بگیریم بفرستیم؟

من خودم معلم هستم و مثل شما هستم .ولی اینا نیستن ولی حداقل باید والدین بتونن به پیام مستقیم به معلم بدن یا نه؟خودتون مادر بچه بودید این حق را باید داشته باشید یا نه؟

من خودم معلم هستم و مثل شما هستم .ولی اینا نیستن ولی حداقل باید والدین بتونن به پیام مستقیم به معلم ...

نه والا اولیا با معلم کار دارن میرن مدرسه

کسی از معلما به اولیا شماره نمیده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من خودم معلم هستم و مثل شما هستم .ولی اینا نیستن ولی حداقل باید والدین بتونن به پیام مستقیم به معلم ...

برای پسرم سال پنجم این شکلی بود ما هم گله نداشتیم کاری بود حضوری میرفتیم‌مدرسه 

اصلا قبل کرونا همین شکلی بود دیگه گروه و اینا نبود مادرا هم استرسی نداشتن الان دیگه هم معلم هم والدین و بچه ها بدعادت شدن 

البته مدرسه باید پاسخگو باشه شماهم کاری داشتید حضوری برید با معلم حرف بزنید 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

خودتون دانش آموز دارید؟یا معلمید؟

نه معلم نیستم. دوتا بچه دارم پسرم کلاس دهم و دخترم هم ابتدایی و این همه سال هیچ معلمی به اولیا شماره نمیده

اخه دلیل نداره واقعا..

بخواد شماره بده که چی بشه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

والا زمان ما عیب بود شماره معلمو داشته باشی اگه یکی داشت خیلییی کار شاخی بود🤦‍♀️😐من خودمم معلمم واقعا سخته بخدا شاید شما وقت شناس باشی ولی خیلی از اولیا صب ظهر شب وقت استراحت صب ساعت ۶ ۷ زنگ میزنن ادم روانی میشه

منم اول سال گفتم شماره نمیدم پارسال روزایه تعطیل گوشیم خاموش بود کلا

امسال با یا خط خاموش تو ایتا گروه زدم فقط

💍♥️