2777
2789
عنوان

برادر شوهر

337 بازدید | 18 پست

برادر شوهرم حسادت می‌کنه.با خانومش یه ساله قطع رابطه کردیم البته خودش حرف نزد.حالا از دیروز ب شوهرم توپیده که زنت اینطوریه زنت اونطوره.باشوهرم دعواش شده.ب خانواده شوهرمم الکی گفته من پیش همسایه ها غیبت خانواده شوهرمو میکردم اون شنیده.

خانومش خیلی حسوده شدیداً هم چشم و هم چشمی میکرد و منو پیش بقیه تخریب میکرد تاخودشو سر نشون بده ولی خب آن چیز که عیان هست چه حاجت به بیان هست اطرافیان هردومونو میشناختن و جدیش نمیگرفتن.فقط خودشو باحرفاش ارضا میکرد که بهش حس خوب بده.خودش یهویی قهر کرد.ماهم تحویلش نگرفتیم.جدیدا ماشینمو فروختم از خونه ی بابام آورده بودم خیلی حسادتشو میکرد.پدرشوهرم سوویچ ماشینشو بهم داد گفت احتیاج داشتید با ماشینم برو.بچه هاتو ببر مهد.این خانم هم ب اصرار یه پراید داغون خریده ب اسم خودش زده که کم نیاره.دید من هایما میرونم شوهرشو پر کرده.شوهرش هم اومده ب شوهرم زنگ زده زنت حق ندارد هایماسوار بشه پاشو می‌شکنم.بااین زن و شوهر حسود چی کنم؟ول کن نیستن.ماشینه پدرشوهرمه ولی خیلی وقته  اسم برادرشوهرم زده

حالا با پدرو مادرش هم قهرکرده که چرا ماشینو ب من دادن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امان از آدم نفهم و بیشعور و سمی

باردارم شوهرمم راننده هست بنده خدا توی راه بوده برادر شوهرم توپیده بهش.میگه زنت همه کارت شده ازش می‌ترسی😅بدجور پرش کردن گیر داده ب من.درحالیکه خیلی خیلی خجالتی و ارومه

اول اینکه اون ماشین هایما حق جاریتون هم هست و ابنکه درست نیست ماشین جاریتون رو به تمسخر گرفتید

شما متنو نخواندی ب مدل ماشینا گیر دادی؟برادر شوهرم تریلی داره.تندر داره خانومش هم یه پراید گرفته درب و داغون ب اسم خودش.تمسخر چی؟ماهم تریلی داریم دنا و ۲۰۶ هم داشتیم چندروزه فروختیم.ماشینا ب اسم من بودن دعوا راه انداخته بود.اونم رفت واسه زنش یه پراید خرید که مدل ۸۰ و درب و داغون.فقط ب خاطر اینکه چیزی ب اسمش باشه.شما ب جای مدل ماشین ؛مشکل منو میخوندی😶

خب راست میگن دیگه چرا ماشینی که به اسم برادر شوهرته باید بدن دست شما...بدن به جاریت که به قول شما پراید قراضه سوار نشه..‌.

معلوم نیست چه اتفاقایی افتاده که جاریت حسود شده....وگرنه کی دلش میخواد حسودی کنه 

در ضمن همین پراید قراضه که میگی هم بالاخره زحمت کشیدن خریدن مسخره نکنید ماشین کسیو تو همون پراید قرا ...

مگه ماشین شمارو گفتم که بهتون برمیخوره؟مشکلمو شرح دادم خوشتون نیومد دلیلی نداره کامنت بزارید

[QUOTE=356233928]شما متنو نخواندی ب مدل ماشینا گیر دادی؟برادر شوهرم تریلی داره.تندر داره خانومش هم یه پراید گرفته درب ...[/QUOTE

الان مدل ماشینارو گفتی خدا زیاد تر کنه ولی حقیقت اینه جاربتون هم مثل شما از اون ماشین سهم داره

خب راست میگن دیگه چرا ماشینی که به اسم برادر شوهرته باید بدن دست شما...بدن به جاریت که به قول شما پر ...

ماشین پدرشوهرمه که خودش خریده و خودش داده ب من برای بردن بچه ها ب مهد🤔برادرشو۷رم نه پولی پرداخت کرده نه چیزی.همینطوری توی معامله اون رفته پای معامله ماشین ب اسمش زده؛ایناهم دیگه عوض نکردن

ماشین پدرشوهرمه که خودش خریده و خودش داده ب من برای بردن بچه ها ب مهد🤔برادرشو۷رم نه پولی پرداخت کرد ...

خب بالاخره به اسم برادر شوهرتع....چه طور به شما بدن ماشین رو خب بدن به جاریت...چی میشه مگه... اینجوری اونم مجبور نمیشد پراید قراضه بگیره