2777
2789
عنوان

پدرشوهرم و مادرشوهرم هرجا میریم

467 بازدید | 52 پست

تو یه ساختمون زندگی میکنیم هرجا میریم پدرمادر شوهرم یا زنگ میزنن کجایید یا وقتی میایم از شوهرم میپرسن کجا بودید امشب از بیرون اومدیم خونه بعد پدرشوهرم شوهرمو برده خونه به بهانه برنامه بانکی و اینا بعد ازش پرسیدن کجا بودید درم بستن من اومدم بالا نیم ساعت شوهرم پایین بود بعد بش پیام دادم کجایی پس بعد اومده بالا میگ چرا اینجوری میگی بابام دیدو حالا برات بد میشه و فلان بعد گفتم میخاسی گوشیتو یجو بگیری نبینه دیگ بابات تو گوشیت چیکار میکرد میگ داشتم یچی نشون میدادم حالا این چیزارو میبینن بدتر از چشمشون میفتی فلان گفتم ب درک من از چشمشون خیلی وقته افتادم مهم نیست. بعد میگ سلیطه ای اگ بهت گفتن سلیطه حق دارن گفتم اگ دربرابر شما سلیطه نباشی نمیشه دووم اورد بحث بالا گرفت میگ تو میری خونه بابات چی میشه من نیم ساعته رفتم گفتم والا خانواده من تاحالا زنگ نزدن بپرسن کجایی ک پدرمادر تو همش میپرسن میگه حالا بپرسن مگ چی میشه و فلان اگ اینجوریه منم میگم تو نرو خونه بابات گفتم کجا میرم ک اونجا نرم بدبخت بحث بالا گرفت از خانوادم هرچی دلش خواست بهم گفت خوردم کرد هرچند منم بهش گفتما.چندروز پیش رفته بودیم دکتر پدرش زنگ زده میگ کجایید بابا خو من شاید دوست نداشته باشم بدونن. ب شوهرم میگم تو هروقت میری پایین چیزی جز امار ازت نمیخان میگ عادیه پدرمادر همه میپرسن .گفتم والا ما ک ندیدیم .هرچی میشه خانوادمو خورد میکنه. غروب بیرون بودیم برام خوراکی مورد علاقمو خرید ک شب بخوریم پرتش کردم سمتش گفتم اونم بخوره تو سرت با این اخلاق گندت ک همیشه همه چیو کوفتم میکنی. بهم گفت برو گمشو ت.خ.م ح .ر.وم   ت.خ.م ج.ن.ده. منم محل ندادم رفتم دسشویی.الان اومدم واسه خودش یچی میخوره منم اصن براش مهم نیستم هرچی میگم نمیفهمه منو هربار از خانوادش گله کردم پای خانوادمو کشید وسط من چیکار کنم عاخه دارم روانی میشم اینجا

عزیزم خیلی شیک برو از‌در دوستی وارد شو‌ همین گلهارو مستقیم تو‌خرف ب مادرشوهرن بگو

بگو شما هنوز دلواپس منو. فلانی هستید فکر‌کنم

چندین باره ما هرجاییم تماس میگیرید میگید کجایید

با خنده بکو  ولی بگو به روشون بیار یکی دوبار تکرار کنی 

دیگه انجام‌نمیدن

برای رفتن به خونه پدر و مادرش باید به شما جواب پس بده؟

خیلی بچگانه رفتار کردی،اصلا بذار بگه کجا بودید چی میشه مثلا؟

تو یه موقعیت مناسب با زبون خوش بگو دوست ندارم به بقیه بگی کجا بودیم و چیکار کردیم،همین

شوهرت هم بی نهایت بددهنه😑

هردوتون بچه اید

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو بحثامون از ی دعوای شخصی پدرمادرم حرف زد و خوردم کرد حرصم گرفت با گوشیم زدم رو دستش اونم محکم زد ب دستم الان دستم خیلی درد میکنه انگشت کوچیکمو بالا پایین میکنم یه رگی  از ساعد درد میگیره

الان از این مدل گفتگو انتظار نتیجه داشتی ؟ یه بحثی که بی نتیجه ست رو چرا ادامه میدید که انقدر به جاهای باریک کشیده بشه چرا صد تا موضوع رو یک دفعه ای مطرح میکنین ؟ 

من واقعا تعجب میکنم رابطه تون انقدر بی ارزشه که واسه مسایل ساده که میشه با گفتگو حلش کرد بحث و توهین راه میندازید ؟

مهارت ارتباط موثر برقرار کردن رو یاد بگیرید اینطوری نمیشه که 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

کلا گلایه خانواده شوهرتو‌ نباید پیش شوهرت بکنی 

هیچوقت طرفتو‌ نمیگیره فکر‌ میکنه میخوای بینشون جدایی بندازی باهات دعوا میکنه بیشتر میچسبه به اونا و با خانوادتم‌ لج میفته 

من خودم یه سال این راه اشتباهو‌ رفتم الان عوض‌ کردم و واقعا جواب داذ

برای رفتن به خونه پدر و مادرش باید به شما جواب پس بده؟خیلی بچگانه رفتار کردی،اصلا بذار بگه کجا بودید ...

یعنی چی بزار بگن کجا بودید شاید من جایی برم نخام کسی بفهمه خیلی لازمه اینا بفهمن؟فکنم شما خودت این موضوع رو درک نکردی تاحالا. خونه پدرمادرشم بره ولی نه وقتی آمار میخان

عزیزم خیلی شیک برو از‌در دوستی وارد شو‌ همین گلهارو مستقیم تو‌خرف ب مادرشوهرن بگوبگو شما هنوز دلواپس ...

نمیتونم بدبختیم اینه نمیتونم یچیزو بگم ب خنده بهشون حتی جدی هم نمیتونم

کلا گلایه خانواده شوهرتو‌ نباید پیش شوهرت بکنی هیچوقت طرفتو‌ نمیگیره فکر‌ میکنه میخوای بینشون جدایی ...

پس من چ غلطی کنم دارم روانی میشم چیکار کنم خیلی سختمه😭

یعنی چی بزار بگن کجا بودید شاید من جایی برم نخام کسی بفهمه خیلی لازمه اینا بفهمن؟فکنم شما خودت این م ...

من کاملا درکت میکنم 

یکی از آشنای درجه یکم دقیقا این مدلیه 

با اینکه جدا هستن از مادرشوهر ولی مادرشوهرش ۲۴ ساعت زنگ میزنه آمار میگیره که کجایی ،کجا،رفتی،چیکار کردی و....

زن هم هر دقیقه بحثشونه که چرا مامانت هر دقیقه آمار میگیره اصلا درست نیست این رفتار به نظرم 

مادره انگار قبول نکرده که پسرش متاهله و ابن رفتارا مناسب نیست 

الان از این مدل گفتگو انتظار نتیجه داشتی ؟ یه بحثی که بی نتیجه ست رو چرا ادامه میدید که انقدر به جاه ...

اره واقن من آدمی ام ک جمع میکنم جمع میکنم یهو منفجر میشم نمیدونم ولی حرف زدن با شوهرمم بی فایدست چون هروقت این چیزارو بگم بحث خانوادمو میاره وسط گند میزنه ب اعصابم. میگم واقن من وقتی از یچی ناراحتم چ ربطی ب خانوادم داره ک میگی

من کاملا درکت میکنم یکی از آشنای درجه یکم دقیقا این مدلیه با اینکه جدا هستن از مادرشوهر ولی مادرشوهر ...

بخدا خیلی سخته....من تمام دردم از فوضولی ایناس من مهمونی برم بیام ازم ریز ب ریز سوال میپرسن شام چی بود کی بود کی نبود مهمون بیاد برام هم همینطور بیرونم ک میریم باید حتمن بفهمن کجام چیکار میکنم خستم

یعنی چی بزار بگن کجا بودید شاید من جایی برم نخام کسی بفهمه خیلی لازمه اینا بفهمن؟فکنم شما خودت این م ...

پستمو کامل بخون،میگم تو یه موقعیت بهتر با زبون نرم‌تر به همسرت بگو شاید کار درستی نیست بهشون میگی ما کجا هستیم.

شما الان میگی پیام دادی کجایی؟خب اینجوری همسرت بهش برمیخوره،اینطور برداشت میکنه که شما میخوای براش تعیین تکلیف کنی.

اتفاقا خیلی درک میکنم،چون مادر همسرم همین عادت رو داره و اوایل همسرم مثل همسر شما بود،ولی با زبون خیلی ساده چند بار گفتم لزومی نداره همه چیز رو بگی،ولی خیلی اصرار نکردم روی این قضیه،خب الان کاملا به حرف من رسیده و چیزی نمیگه ،همین،نیاز به بحث و دعوا نیست اصلا

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎