2777
2789
عنوان

سوال مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 40 پست

🍀نقل شده است که هر کس این ذکر را 91 بار بگوید اثر عجیب آن را به یقین خواهد دید و این از مجربات و حتمیات است 

🍀و اگر در شب خوانده شود عجیب نیست که اثر آن در ظهر روز بعد نمایان شود و بالعکس 

💜 👈آن ذکر این است

✨بسم الله الرحمن الرحیم . یا حَیُّ یا حَلیم یَوْمَ لا یَنْفَعُ مالٌ وَ لا بَنون اِلاّ مَنْ اَ تَی الله بِقَلْبٍ سَلیمْ وَ اُزْلِفَتِ الْجَنَّةُ لِلْمُتَّقینَ غَیْرَ بعید✨

برام دعا کنید حاجت روا بشم😭😭🙏🙏.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه روایت هست ک خداوندتوی اون موقع میادتوآسمون دنیاوگنجینه های رحمتهاونعمات خودشوبازمیکنه ومیگه آیاس ...

بله اینو اطلاع داشتم چون پیامبر هم تو همون زمان به معراج رفت. من زمانش رو پرسیدم. مرسی 

🍀نقل شده است که هر کس این ذکر را 91 بار بگوید اثر عجیب آن را به یقین خواهد دید و این از م ...

عزیزم الفاظ قرآنی راتوی حالت پریودی وحیض اگه ب نیت دعابخونیم اشکال نداره ونیازی هم ب وضونداره

بله اینو اطلاع داشتم چون پیامبر هم تو همون زمان به معراج رفت. من زمانش رو پرسیدم. مرسی 

آره گلم چون خداوندوقتیکه اگه تواون وقت بنده نمازبخونه ونمازش ب حالت نوک زدن یک مرغ برای دونه برداشتن اززمین باشه بازم خداوندافتخارمیکنه بخاطرش دربین فرشته هاک بعدش فرشته هاسوال میکنن ک چراماک کل هستی رادرحال سجده بودیم بماچنین فخرنمیکنی خدامیگه چون شمابهشت وجهنم ونعمتهای من رادیدین امابنده ی من منوندیده ازخواب نازه بعشق من بلندشده واینش برام عزیزه

آره گلم چون خداوندوقتیکه اگه تواون وقت بنده نمازبخونه ونمازش ب حالت نوک زدن یک مرغ برای دونه برداشتن ...

زیبا بود💖💖