2821
2789

گاز استریل که دوساعت میذارن بعد باید برداریش

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دستیاردندانپزشک بودم ۱ساله که کارنمیکنم،نه جانم نباید گاز استریل دیگه بذاری،همون لحظه که دکتردندون و میکشه،فدقش۲۰دقیقه بمونه یا کمتر کافیه،چون اون خودش خون جذب میکنه باعث میشه خون زیادبیاد،

و اینکه آب دهنت قورت بده اون خونابه هس که میاد هیچ بد نیس ،اگه زود زود توف توف کنی خونریزیت قطع نمیشه هیچ،

چندساعته اول هم باید چیزای خنک بخوری مثلا بستنی اینا،بعد مثلا فرداش دیگه نباید خنک بخوری تا خوب شدنش چیزای خیلی گرم نه ها ولرم باشه اوکی هس،

جدا؟؟دیگه لازم نیست هیچی بزارم؟؟چون یکم خونریزی داره بخاطر همین گفتم

اره عزیزم اون خونی که میاد باید بخوری تف نکنی تا بند بیاد، چیزای سرد مث بستنی باهاش بخور

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز