2777
2789
عنوان

بی خوابی

178 بازدید | 22 پست

مسبب بی خوابی، فکر وفکر واعصابه ،( علت بی اعصابی ، در گیریهای فکری ،) آیا نطر شما هم همینه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برم یه آرامبخش بخورم بلکه مغزم خاموش شد خوابیدم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من خودم تو مرداب دارم دست و پا میزنم راه حل داشتی به منم بگو 🤦🏻‍♀️😂

خدا نکنه چرا، من فکر میکنم ی مورد تنهای وهمدم نداشتنه

خدا نکنه چرا، من فکر میکنم ی مورد تنهای وهمدم نداشتنه

هعییی بخوام بنویسم طوماری میشه برای خودش 🤦🏻‍♀️

فکر میکنی هیچکدوم به درد نمیخوره این دنیا اینقدر بازیت میده که هرچی داری و از دست بدی هم نداشته باشی راحت تری 

جذاب سایتم😜

هعییی بخوام بنویسم طوماری میشه برای خودش 🤦🏻‍♀️فکر میکنی هیچکدوم به درد نمیخوره این دنیا اینقدر باز ...

جدا.  مأیوسمون،نکن

آره بابا 🤦🏻‍♀️مایوست نمیکنم ایشالا کسی و که دوست داری پیدا کنی و خوشبخت بشی خودم چند نفر و توی سای ...

جدا، خوش بحالشون