2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت زشت بی ریخت

1703 بازدید | 51 پست

شوهرم از سرکار اومد یه غذای خوشمزه درست کردم براش 

گذاشتم استراحتشم کرد بعد بهش گفتم عشقم من میخوام ادامه تحصیل بدم میخوام مشاورتحصیلی بگیرم برا کنکورم بعدا بهت گفتم بهم پول بدهاینم بگم با حالت خیلی عشوه مهربونی قبلانم بهش گفته بودم گفت تو با ۲۰ سال سنی هنوز هیچی نشدی بنظرت بااین پول خرج کردن میرسی ؟منم گفتم من میتونم من موفق میشم مطمئنم گفت ت هیچی نمیشی منم گفتم من کاریو بخوام بکنم واسه هدفام تو که هیچی باباتم نمیتونه جلو منو بگیره 🙂 دیدم گفت این گوه خوری چی بود کردی  ر ی د م تو اون قیافه ک .. ریت 

من پول دارم تو بی ارزشی برام نشونت نمیدم گفتم تو میدونستی بی ارزشم چرا گرفتیم دیدم گفت من خودم میدونم چیکار میکنم یکسال از عمرتو خو گرفتم باقیشم خودم میدونم چیکار کنم همش بازیه رفتارام . تو لیاقت مادر شدن نداری من واسه همین بعد یکسال حتی اسم بچه هم نیوردمه تااخر عمرم بچه نمیخوام . تو واسه من بی ارزشی. تو لیاقتت سگ زندگیه من هیچوقت روی خوشمو کامل نشون تو ندادمه 🥲 باید بری توی روستا زندگی کنی پیش گوسفندا قیافت انگار ک .. ن مرغه😐 منم گفتم مثلا تو خیلی خوبی؟تو چیت از من بالاتره من همین بودم چشاتو باز میکردی بعدشم گفت ک ... ر م تو دهن بابات بااین بچه تربیت کردنش (اولین باره به خانوادم توهین کرده) منم گفتم بابای تو خوب پسری تربیت کرده که ۲ بار نزده تو دهنت هر حرفیو نباید بزنی دیگه هر چی گفت جوابشو ندادم الانم از خونه زده بیرون معلوم نیست رفته کدوم گوری 😐  خیلی قلبم شکست 🥲 اونسریم رفتم قهر توی تاپیکام هست

۲۰ سالته گفتی!!

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر خودت بودی ولی همسرتم خیلی شلوغش کرده و دلتو شکسته..

بچه ازت نمیخوام و با سگا زندگی کنی دیگه یعنی چی؟

اگه از ایناس که تو عصبانیت حرف میزنه و بعد میگه عصبی بودم به دل نگیر.. ولش کن.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حق نداشت چرت و پرت بگه 

عزیزم میخواستی درس بخونی چرا زود ازدواج کردی 

از اول تو خاستگاری گفته بودی میخوام درس بخونم ؟

ولی این شوهرت بلانسبت خیلی گاوه چ طرزه حرف زدنه

ای جانم عزیزم به گووور باباش خندید مردک رذل نجس ته دلممم برات آتیش گرفت💔💔 گلم خواهرم نکنه ناراحت بشی تنهایی غصع بخوری همه چی درست میشه اینو بدون تو قوی تر از این حرفایی تو بهترینی و وقتی که میگی میتونی این کار و هدفت رو انجام بدی پس قطعااا میتونی شک نکن

یاد باد آن روزگاران🍁🍂                                            👈کاربر قدیمی🦋                                                     تعلیقی💔