گمبلی مدیر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3320 عنوان خیلی حالم بده | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 26 پست تمام بدنم و سرم درد میکنه تنهام شهر غریب دور از خانواده اسباب کشی هم دارم ۲۰ روزه حتی بابام اینا ی زنگ نزدن جالمو بپرسن اینقد سر شب گریه کردم داشتم میترکیدم حال روحیم داغونه 1403/07/17 | 23:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گمبلی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3320 منکه همش خودم زنگ میزنم مشکلی هم ندارم اخلاقشون خوبه ؟ببین من خودم راه دورم حالم بد میشه وقتی زنگ میزنم فقط ناله هاشون برا منه ی بار نمیشه قشنگ احوال بپرسن بگن بخندن
دوپسر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 10887 چرا عزیزم هست اونم اکثرا سر کاره ولی اخه مگه جای خانواده با همسر پر میشه؟ چرا پر میشه،وقتی فقط در آخر همسرت برات میمونه،وقتی تنها کسی ک همه مشکلات رو میدونه و اون سنگ صبورته،برای منکه بوده،همه خانواده ام تو همین شهرن،ولی هیچکدوم نمیدونن ک چ مشکل و بیماری دارم، قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
آرامشم۱۲۳ عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 9713 اخلاقشون خوبه ؟ببین من خودم راه دورم حالم بد میشه وقتی زنگ میزنم فقط ناله هاشون برا منه ی بار نمیشه ... اره اخلاقشون خوبه والا اون بیچاره ها بیشتر گوش میدن من ناله و بدبختیامو واسه اونا میبرم هر بژی کورد
آرامشم۱۲۳ عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 9713 چرا پر میشه،وقتی فقط در آخر همسرت برات میمونه،وقتی تنها کسی ک همه مشکلات رو میدونه و اون سنگ صبورته، ... فقط مادرته که برات میمونهشوهرت مریض بشی سرویس ندی یا هرچیز دیگه یا خیانت میکنه یا ولت میکنه میره هر بژی کورد
گمبلی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3320 چرا پر میشه،وقتی فقط در آخر همسرت برات میمونه،وقتی تنها کسی ک همه مشکلات رو میدونه و اون سنگ صبورته، ... عزیزم الهی خدا شفا بهت بده و زودتر خوب بشی نمیدونم شاید چون ازشون دورم اینجوریم
گمبلی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/16 تعداد پست: 3320 اره اخلاقشون خوبه والا اون بیچاره ها بیشتر گوش میدن من ناله و بدبختیامو واسه اونا میبرم خداروشکر من حتی جرات درد و دل هم ندارم باهاشون هرچی بگم چهار روز بعد باید از دهن بقیه بشنوم
آرامشم۱۲۳ عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 9713 خداروشکر من حتی جرات درد و دل هم ندارم باهاشون هرچی بگم چهار روز بعد باید از دهن بقیه بشنوم برا ماهم همینه ولی عادت داریم خخخخ هر بژی کورد
دوپسر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 10887 فقط مادرته که برات میمونهشوهرت مریض بشی سرویس ندی یا هرچیز دیگه یا خیانت میکنه یا ولت میکنه میره همه اینطور نیستن عزیزم،مادرتم اگه پیر باشند و بیمار کاری ازشون بر نمیاد😔 قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
آرامشم۱۲۳ عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 9713 همه اینطور نیستن عزیزم،مادرتم اگه پیر باشند و بیمار کاری ازشون بر نمیاد😔 مامان بابای من دقیقا همیننولی همینکه هستن قوت قلبمن هر بژی کورد
دوپسر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 10887 عزیزم الهی خدا شفا بهت بده و زودتر خوب بشی نمیدونم شاید چون ازشون دورم اینجوریم ممنونم عزیزم،بله حتما همینطوره،صبرتو بیشتر کن ، قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
دوپسر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 10887 مامان بابای من دقیقا همیننولی همینکه هستن قوت قلبمن چ عالی،انشالله ک سایشون مستدام باشه،تنشون سلامت🤲🏻 قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
آرامشم۱۲۳ عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 9713 چ عالی،انشالله ک سایشون مستدام باشه،تنشون سلامت🤲🏻 قربانت عزیزی هر بژی کورد