2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

346 بازدید | 26 پست

تمام بدنم و سرم درد میکنه 

تنهام شهر غریب دور از خانواده 

اسباب کشی هم دارم ۲۰ روزه حتی بابام اینا ی زنگ نزدن جالمو بپرسن 

اینقد سر شب گریه کردم داشتم میترکیدم حال روحیم داغونه 

عزیزم🤗

غصه نخور

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🤗غصه نخور

خسته شدم همش هی میگم محکم رو پا خودم وایمیسم کلی ی جاهایی واقعا کم میارم دلم میخاد اینقد زار بزنم ک همه جونم خالیشه 

اخه چرا ی سری پدر مادرا اینجورین 

جسمت هم درد میکنه یا فقط وضع روحیت داغونه؟

همه جام جسمم ک نابوده همه دستام و سرم و بدنم درد میکنه وحشتناک  روحم که مرده و مچاله فقط بخاطر دخترم ادامه میدم ولی خیلی خسته ام 

خسته شدم همش هی میگم محکم رو پا خودم وایمیسم کلی ی جاهایی واقعا کم میارم دلم میخاد اینقد زار بزنم ک ...

واقعا موندم

انقد همه مشکل دارن محبت یادشون رفته

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

عزیزم اونا هم مشکلات خودشونو دارن شایدم از وضعیت شما اطلاعی ندارن بهشون زنگ بزن شرایطو بگو مطمئن باش ...

ای بابا اتفاقا خبر دارن ولی کلا بابام زبونش تند و بی اخلاق ی بار نمیشه مثل ادم زنگ بزنه احوال منو بپرسه 

همش تیکه و کنایه ازشون بیزار شدم 

اینجوری نکن با خودت دختر .با انرژی باش محکم باش از هیچ کسی هم انتظار نداشته باش پادکست های حال خوب ...

اره ده ساله همینم اینقد محکمم ک همه تعجب میکنن ولی ی گاهی تو خودم میشکنم و دلم میخاد مثل بقیه ی محبت کوچیک پدر مادر داشته باشم