2821
2789
ساعد چیشد تو ماشین که منفجر شد اونجا مرد؟ کی منفجر کرد ؟

گفت که توی کمپوتها بمب کار گذاشتن یکی از همون کمپوتها منفجر شد

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عماد ام پیداش نشد  فقط طوبی دیدش اههه‌ خب  چرا اینجوری کردن انقدر‌ سریع تموم شد 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
احتمالا بوس و بغل کردن همو نا به حال این قدر واضح ندیده بود که قشنگ دید هرانچه نباید میدید (ندیدی نش ...

خنگ‌ فقط عمر خودشو حروم کرد چقدر آنیه رو دوسش داشتما

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

همه چی قسمت آخر چقدر سریع شد حالا ما ده قسمت گیر سرفه های طوبا بودیم

اره من هنوزم‌ منتظرم عماد رو پیدا کنن

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

گم‌و‌ گور شد رفت که رفت وقتی دید فخری به طوبا گفت سلام عززززیزززز دلم و محل سگ به اون نذاشت تصمیم گر ...

آره طق معمول گفت عزیز دلم و به اون محل نداد با اینکه عاشقتر از طوبی بود آنیه،خیلی دلم براش سوخت 

اره من هنوزم‌ منتظرم عماد رو پیدا کنن

پیدا کرد دیگه گفت همین حالش خوبه بسه 

مارو ۵۳ قسمت کشتتتت که بگه بسه 

طوبای حرص در بیار🤣

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»