2777
2789

سلام وقتتون بخیر ، سیروز کبدی ینی چی ؟ کسی که این بیماری رو داره چی باید بخوره و چی نخوره ؟ لطفا یکم راهنماییم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کبد خیلی چربو مریض عزیزم حداقل 1سال رژیم خیلی جدی میخاد

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خیلی بده، مرحله آخر کبد چرب. اگه درمان نشه و رعایت نکنه باید پیوند کبد بشه

ببین کسی که این بیماری رو داره اصلا اهل چربی خوردن و شیرینی خوردن فست فود و نوشابه نیست ، فقط اخیرا عفونت شدید روده گرفته که متاسفانه کل بدنشو گرفته ، ممکنه از اون باشه ؟😭

سلام عزیزم بله مادرم داره متاسفانه بزرگترین لطفی که می تونی بکنی حذف یا به حداقل رسوندن نمک وچربیه گوشت قرمز استفاده محدود خیلی محدود رب صنعتی خوراکی های صنعتی محدود بشه تحت درمان زیر نظر متخصص استفاده از دارو پیاده روی حتما باعث دفع سموم کبد میشه استفاده از انواع توت خوردن آب انار البته مسهلشم بخور وزوز گوش نگیری آب زرشک تازه بگیر مثل چاشنی استفاده کن

عزیز دلم بستگی داره براثر چه بیماری اینطوری شده طرف 

بودن کسایی که سیروز کبدی داشتند و خوب شدن اول باید بیماری اصلی رو پیدا کرد و از بین برد به لطف خدا کبد خودش میتونه خودش رو ترمیم کنه البته اگه مراحل اول سیروز باشه

ب نظرم همزمان هم باید بره متخصص گوارش دکتر زهرا هنرکار تو بیمارستان آتیه خوبه هم در کنارش بره دکتر طب سنتی خوب 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
سلام عزیزم بله مادرم داره متاسفانه بزرگترین لطفی که می تونی بکنی حذف یا به حداقل رسوندن نمک وچربیه گ ...

همسرم داره ، ولی کاش خودم بودم تازه امروز فهمیدیم 😭😭😭😭

عزیز دلم بستگی داره براثر چه بیماری اینطوری شده طرف بودن کسایی که سیروز کبدی داشتند و خوب شدن اول با ...

عزیزم بخدا توان توضیح ندارم اگه وقت کردی لطف کن ی نگاه به تاپیکای اخیرم بنداز و نظرتو بگو ، دارم از نگرانی دق میکنم بخدا😭😭

ببین کسی که این بیماری رو داره اصلا اهل چربی خوردن و شیرینی خوردن فست فود و نوشابه نیست ، فقط اخیرا ...

خیلی هم مربوط به چربی و شیرینی نیست.

الکل هم هست.

ولی داماد ما اهل هیچ کدوم نبود، فقط یه مدت بخاطر بچه دار شدن دارو مقوی زیاد استفاده کرد غذاهای مقوی میخورد. سیروس کبدی گرفت

درمان نداره و غیرقابل بازگشته

بایذ دید علتش چی بوده که اونو مهار کرد

ایا مهاجری صفراویش کیپ بوده

ایا الکلیه

ایا هپاتیت داره

ایا از ویروسه

اگه خیلی پیشرفت کرده باشه پیوند میزنن

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست