2777
2789

اگر دکتر پوست رفتی و نتیجه نگرفتی برو دکتر زنان سونو و از بده من عکس فرستادم گفتن باید داروی خوردنی بخورم و نوع ریزش مربوط ب هومورمون مسائل زنانه من همه چی زدم ب موهام ولی اثر نداشت

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ریزش شدید دارم دو سه هفته است با شامپو بچه میشورم و قرص زینک و اهن میخورم یک روز درمیون خداروشکر ریزش خیلی بهتر شده 

فقط بدبختی اینجاست وحشتناک دارم چاق میشم اشتهام زیاد شده میگن مال قرص زینکه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
من حنا رو چند باری گذاشتم، ۱۲ ساعت روی سرم میمونهولی ریزشم قطع نشدشما با فاصله چند روز و چند ساعت رو ...

پایینتر نوشتم 

یک روز یا دو روز درمیان 

از دو ساعت شروع کردم ب چهار و پنج رسوندم 

دختر بعد شیش ماه قطع کامل میشه ولی حین استفاده بهتر میشه ریزش تا وقتی ک قشنگ محکم بشه

ی هو و با ی بار نمیشه ک 

شیش ماه بعد اونم با مداومت میرسه مثلاً ب ده تا 

من ب دلایلی دیگه ادامه ندادم ریزش دارم اما ن ب شدت قبل

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

Pcoهستم انواع دارو و رژیم و فلان رو امتحان کردمنشدولی یک روز درمیان یا دو روز درمیان بابونه رو با می ...

وسمه چیه؟

از ۹بهمن۱۴۰۳ تا ۴اسفند۱۴۰۳ اکانتمو به کسی امانت داده بودم، بخاطر همین بعضی هارو لغو دوستی زدم، کامنتایی که توی این بازه زمانی گذاشته شده، مربوط به من نیست.نمیکنی ای گل یه دم یادم، که همچو اشک از چشمت افتادم💔، تا کی بی تو بود، از غم خون دل من، آه از دل تو، گرچه ز محنت خوارم کردی، با غم و حیرت بارم کردی، مهرتو دارم باز، بکن ای گل با من هر چه توانی ناز هر چه توانی ناز، بقیشو بلد نیستم.بهار دیگه خزون شده.

Pcoهستم انواع دارو و رژیم و فلان رو امتحان کردمنشدولی یک روز درمیان یا دو روز درمیان بابونه رو با می ...

من ترکیبی که میخام بزارم حنا تخم مرغ قهوه اس 

بنظرتون دیگ چی بزنم بهش؟ اینایی که گفتین رو ندارم و دسترسی به بازار هم ندارم 

راستی موهاتون سفید نشد؟ اخه میگن حنا نهایتش میتونی هفته به هفته بزاری 

بعد اینک موهات چ رنگیه؟ مال من مشکیه نمیخام رنگ بگیره

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

وسمه چیه؟

اونم ی جور گیاه مث حنا ک مشکی می‌کنه 

ماهی ی بار اضافه میکردم بلکه قرمزی رو بگیره 

و خب نمیشه همیشه استفاده کرد برای مغز ضرر داره من ماهی ی بار استفاده میکردم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!