talemahmehr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1529 عنوان بی بی چک 65 بازدید | 10 پست خانمها چند روز بعد از اقدام میشه بی بی چک استفاده کرد که درست نشون بده اگه نخوام تا زمان پریود صبر کنم 1403/07/17 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 نمیشه اینجوری باید تایم خود پریود یا ازت بگذره یه روز دوروز بعد بزنی خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
talemahmehr مدیر استارتر عضویت: 1402/09/06 تعداد پست: 1529 نمیشه اینجوری باید تایم خود پریود یا ازت بگذره یه روز دوروز بعد بزنی زیر دلم درد میکنه ترشحم دارم همش احساس ادرار دارم
گومبولی_عشق_گریزلی عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 3471 از الان نشون نمیده ی هفته بعد رابطه لانه گزینی شه بعد شاید نشون بده بذار ی هفته از پریودت ک گذشت دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️
gan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 زیر دلم درد میکنه ترشحم دارم همش احساس ادرار دارم نه اینا که همش تلقین .. منم ماه قبل اقدام بود هرررررعلایمی بگی داشتم ولی خب باردار نبودم باید بگذره ازت خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
سوگلللللللللل عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 7582 نه اینا که همش تلقین .. منم ماه قبل اقدام بود هرررررعلایمی بگی داشتم ولی خب باردار نبودم باید بگذره ... منم 8 ماهه هر ماه فکر میکنم باردارم خودم ماما هستم ولی با این حال بازم توهم بارداری دارم جان و جهان من تویی
gan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 منم 8 ماهه هر ماه فکر میکنم باردارم خودم ماما هستم ولی با این حال بازم توهم بارداری دارم ۸ماااه .. چرااا مشکلت چیه ؟ خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
سوگلللللللللل عضویت: 1401/04/17 تعداد پست: 7582 ۸ماااه .. چرااا مشکلت چیه ؟ سالم و بدون مشکل هم خودم هم همسرم، به هر حال تو بعضیا زمان میبره دیگه تا یکسال موردی نداره، ولی دعا کن این ماه اوکی بشه جان و جهان من تویی
gan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 سالم و بدون مشکل هم خودم هم همسرم، به هر حال تو بعضیا زمان میبره دیگه تا یکسال موردی نداره، ولی دعا ... اره درسته .. ان شالله همین ماه باردار میشی😍 خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .
gan عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 4995 سالم و بدون مشکل هم خودم هم همسرم، به هر حال تو بعضیا زمان میبره دیگه تا یکسال موردی نداره، ولی دعا ... استرس نداری؟ خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .