2777
2789
عنوان

سنم بالا نیست برای دانشگاه

723 بازدید | 36 پست

سلا بچه ها من چند روز دیگه میرم توی ۲۱ سالگی 

۱۴۰۰. ۱۴۰۱ دیپلممو گرفتم (انسانی) و اینو بگم محیط خانوادم  بینهایت سخت و بد بود ۷ تا بچه بودیم که ۴ تاشون کوچیک بودن و کلی سروصدا میکردن و ما فقط ۲ تا اتاق داشتیم  دعوا های پدر و مادرمم هرروز به راه بود و من توی کوچه  نزدیک خونمون  درس میخوندم که فقط صدا نباشه  اجازه رفتن به کتابخونه رو هم نداشتم باید به بقیه خواهرام و داداشامم توی درس کمک میکردم اونا هم همه دبستانی بودن و مجبور بودم کمکشون بدم چون خودم یادمه چقد سالای اول مدرسه سختم بود و هیچکس نبود درس یادم بده چون مادرم سواد نداره پدرمم  بیسواد الان ازدواج کردم و( بچه ندارم) و از اون محیط دور شدم اینا رو گفتم شرایطمو بدونین  معدلامم  دهمم :۱۶/۱۷ یازدهمم: ۱۷/۴۸ و دوازدهمم:۱۶/۲۰ حالا به خودم اومدم دوست دارم برم دانشگاه و درسمو بخونم دوست داشتم برم تجربی یعنی عاشق تجربی بودم ولی باتوجه به این شرایط سختم انسانی رو اوردم  امکانش هست بتونم برم تجربی کنکور بدم؟؟؟؟اخه میگن با توجه به سوابق تحصیلیه ؟؟؟

و اینکه اگه بخوام انسانی کنکور بدم بنظرتون حالا که باتوجه به سوابقه همه درسای دوازدهممو ترمیم بزنم؟؟

توروخدا بگین چیکار کنم حس میکنم سنم بالاست اگه برم دانشگاه🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

21 سالگی سن بالایی نیست عزیزم من تو بعضی از دانشگاه ها دیدم با سن 40 میاین درس میخونن 

دیپلم ماله نظام 633 هست؟؟

اگه هست همین الان هم بعضی از رشته های انسانی و تجربی و ریاضی رد میتونی بدون کنکور بخونی 

بدون ترمیم... تو دانشگاه پیام نور مثل حقوق روانشناسی میکروبیولوژی ژنتیک 

اسی منم ۲۱ سالمه دارم کنکور تجربی میدم اره چرا فکر میکنی سن ات بالاس انگیزم از نوه ی خاله ی مامانم گرفتم ۳۵ سالشه با یه بچه پزشکی میخونه یاسوج به من می‌گفت ۶۰ ساله هم تو کلاس داریم فقط باید بخوای و پشتکار داسته باشی

چه حرفیه من بیست و یک سالگی درسمو تو دانشگاه نصفه نیمه ول کردم ۲۹ سالگی رفتم ادامش دادم ۳۱ سالگی لیسانس گرفتم تازه قرار بود ادامه بدم تا بالاتر حامله شدم و ی سری مشکلات دیگه نتونستم الان ۴۰ سالمه شاید بزنه به سرم ارشد شرکت کنم 

ن عزیزم سنت عالیه برای درس خوندن فقط بخون برو جلو دوست داری ۲۳ ساله بیکار و دیپلمه باشی یا دانشجو؟!

دوست دارم مستقل شم خستم از خونه نشینی تایمم ازاده همیشه و مهمونم خیلی کم میاد برام