2777
2789
عنوان

شوهرررررم..‌‌‌.

901 بازدید | 79 پست

شوهرم‌امروزصبح رفته ماموریت به مدت سه روز گف هرجا دوس داری برو

بعد مادرشوهرمم طبقه پایینمونه تنها زندگی میکنه من گفتم امشب پیشش باشم ازفردا برم خونه مامانم و اجیم واینا تاوقتی ک شوهرم بیاد دوس ندارم خونه باشم.

بهد مادرشوهرم برا فردام برنامه ریخته ک بیا صبح بریم بانک وشبم خواهرشوهرمو بگه شام واینا منم نتونستم‌بگم من خونه نیستم.حالا نمیدونم چه جودی بگم.واقعا دلم‌میگیره خونه باشم ب شوهرمم زنگیدم فرداصبح میرم تا هروقت اومدی گف باشه هرجا میخوای برو وخوش بگذرون وتنهو نباش

حالا نمیدونم چ جوری ب مادرشوهرم بگم😣

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خوبه مادرشوهرم ولی واقعا سنمون اونجوری نیس که هم تعریف باشیم وخوش بگذره بهم.

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

به شوخیم گف دیگ مامانت اینارد تنبیه کن نرو اونجا چون اونا نمیان بهت سربزنند

منم باز چیزی نگفتم

بگو شوهرم گفته حالا که من نیستم برو خونه مامانت اینا که وقتی برگشتم دیگه خونه باشی , اگه بگی شوهرم اینجوری خواسته قبول میکنه

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50