arez71 مدیر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 6682 عنوان بی بی چک هاله دار | مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 45 پست ۵ روز مونده تا موعدم.بگید مثبته یا نه😔💔 1403/07/17 | 21:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arez71 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 6682 هیچوقت حلالشون نمیکنم.کلی وسیله خریده بودم تدارک دیده بودم میخواستم کیک سفارش بدم خانواده ی هردوطرفو ... استرس نده دیگه به خودت بهش فکرنکن
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20538 خدا لعنتشون کنه چقدر قالتاقن ترخدا باهاشون قطع رابطه کنید رفتید خونه ی جدید بهشون ادرس ندید حالا من میگم شب یلدار برم دیدن پدرشوهرم باپسرشون اشتیشون بدم شوهرم میگه رفتی دیگه برو برنگرد خونه ی من اونا منو کوچیک کردن میخوای بری منتشونوبکشی امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
ملووووووووس عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 حالا من میگم شب یلدار برم دیدن پدرشوهرم باپسرشون اشتیشون بدم شوهرم میگه رفتی دیگه برو برنگرد خونه ی ... اصلا نرو دختر همچین خانواده ای رو بذار کنار ازشون بترس وقتی برادر خودشون رو زدن خدایی نکرده اگه بلایی سر بچه ات بیارن به هیچ عنوان نذار بچه ات رو ببین
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20538 اصلا نرو دختر همچین خانواده ای رو بذار کنار ازشون بترس وقتی برادر خودشون رو زدن خدایی نکرده اگه بلای ... اوکی. شوهرمم راضی نیس برم. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
ملووووووووس عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 اوکی. شوهرمم راضی نیس برم. به حرف شوهرت گوش بده اصلا نرو باید بیان جلوی تو به شوهرت بگن غلط کردیم ما رو ببخش اونا چشم دیدن زندگی و خوشی تون رو ندارن خودشون رو با این کارشون نشون دادن
saraaay عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 12184 آره سری قبل بارداریم خارج رحمی بودش و همه فهمیدن💔۵سال منتظر بودم.ولی اینسری تا ۳ماهگی نمیگم کلا تا ۶ ماهگی نگو
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20538 به حرف شوهرت گوش بده اصلا نرو باید بیان جلوی تو به شوهرت بگن غلط کردیم ما رو ببخش اونا چشم دیدن زندگ ... اوووووف تازه زبونشون درازه میگن ما بخاطر خودتون گفتیم مادلمون براتون میسوزه ک گفتیم تومستاجری و گرونی بچه نیارین شوهرمم گفت دلتون میسوزه بیاین کمک کنین دست بدست بشیم من خونه بخرم چرا حمله میکنین امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
ملووووووووس عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 5471 اوووووف تازه زبونشون درازه میگن ما بخاطر خودتون گفتیم مادلمون براتون میسوزه ک گفتیم تومستاجری و گرون ... ان شالله که شرشون کم بشه از زندگیت.
عزیزمحسین عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 933 حالا من ب کنار شوهرم اینقدر حالش بد بود نتونست جلو خودشو نگه داره اینارو ک بیرون کردنشست جلو من گریه ... یاامام زمان چقدرناراحت شدم
arez71 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 6682 کلا تا ۶ ماهگی نگو ۵ ماهگی دیگه شکمم بالا میاد میفهمن!بعد من بد ویارم همش بالا میارم و چیزی نمیتونم بخورم کافیه ۱ساعت کنارم باشن سریع میفهمن باردارم😑
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20538 ان شالله که شرشون کم بشه از زندگیت. الهی امین امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20538 یاامام زمان چقدرناراحت شدم دعا کن ب کوری چشم اونا بچم سالم بدنیابیاد پاقدمش خوب باشه خونه بخریم.بچم بعد ده سال داره میاد اینجوری زدن تو ذوقمون امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
عزیزمحسین عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 933 دعا کن ب کوری چشم اونا بچم سالم بدنیابیاد پاقدمش خوب باشه خونه بخریم.بچم بعد ده سال داره میاد اینجور ... دارم بچه شیرمیدم عزیزم حتما دعامیکنم خودت هم نذرشهیدسجادزبرجدی کن تواینترنت هست خواستی درموردش بدونی
arez71 مدیر استارتر عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 6682 حتما بهم خبره بده اخه حسم میگه مثبته🩷 پریود شدم الان
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20538 دارم بچه شیرمیدم عزیزم حتما دعامیکنم خودت هم نذرشهیدسجادزبرجدی کن تواینترنت هست خواستی درموردش بدونی ای جانم خدا نی نی تو برات حفظ کنه گلم ممنونچشم حتما. امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون