2789
عنوان

میا جان بیا 😁

70 بازدید | 7 پست

@میاااا عزیزم میشه هر وقت آنلاین شدی پیامم چک کنی . پوستم ببینی ب نظرت چ محصولی برام خوبه ؟ 

ویتامین سی ؟ ضد لک ؟ لایه بردار چی ؟ 

اینم بگم ک کنار صورتم از همیشه لک آفتاب داشت ضد آفتاب هم میزنم اما کم و زیاد میشه . 

دو ماه پیش رفتم فیشال حسابی لایه برداری کرد ک بعدش انگار لکه ها بیشتر شد ممنون میشم بگی چی خوبه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام قشنگم 

اگه پوستت خشکه فعلا فقط ویتامین سی و ضد افتاب لازمه .

اگه چربه نمیشه ویتامین سی استفاده کرد پس ضد لک بزن .

ویتامین سی گارنیر خوبه 

ضد لک ام کیو 

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

سلام قشنگم اگه پوستت خشکه فعلا فقط ویتامین سی و ضد افتاب لازمه .اگه چربه نمیشه ویتامین سی استفاده کر ...

مرسی قربونت برم . 

نه چرب نیست ویتامین سی گارنیر امتحان کردم اما ی مقدار ضعیفه 

نظرت راجب لافارر و اوردینری چیه ؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
مرسی قربونت برم . نه چرب نیست ویتامین سی گارنیر امتحان کردم اما ی مقدار ضعیفه نظرت راجب لافارر و اور ...

چون قبلا امتحان کردی و تاثیر نذاشته پس لک هات قوی هست باید ضد لک مصرف کنی . ضد لک بزن .در کنارش میتونی ویتامین سی هم مصرف کنی ولی ضد لک به تنهایی کافیه . 

لافارر اصلا خوب نیست اوردینری خوبه .

ضد لک هم اکسیس وای خوبه نوروا هم خوبه ام کیو هم خوبه

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

چون قبلا امتحان کردی و تاثیر نذاشته پس لک هات قوی هست باید ضد لک مصرف کنی . ضد لک بزن .در کنارش میتو ...

دستت درد نکنه عزیز دلم خیلی مچکرم