2777
2789
عنوان

میا جان بیا 😁

68 بازدید | 7 پست

@میاااا عزیزم میشه هر وقت آنلاین شدی پیامم چک کنی . پوستم ببینی ب نظرت چ محصولی برام خوبه ؟ 

ویتامین سی ؟ ضد لک ؟ لایه بردار چی ؟ 

اینم بگم ک کنار صورتم از همیشه لک آفتاب داشت ضد آفتاب هم میزنم اما کم و زیاد میشه . 

دو ماه پیش رفتم فیشال حسابی لایه برداری کرد ک بعدش انگار لکه ها بیشتر شد ممنون میشم بگی چی خوبه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام قشنگم 

اگه پوستت خشکه فعلا فقط ویتامین سی و ضد افتاب لازمه .

اگه چربه نمیشه ویتامین سی استفاده کرد پس ضد لک بزن .

ویتامین سی گارنیر خوبه 

ضد لک ام کیو 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

سلام قشنگم اگه پوستت خشکه فعلا فقط ویتامین سی و ضد افتاب لازمه .اگه چربه نمیشه ویتامین سی استفاده کر ...

مرسی قربونت برم . 

نه چرب نیست ویتامین سی گارنیر امتحان کردم اما ی مقدار ضعیفه 

نظرت راجب لافارر و اوردینری چیه ؟ 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
مرسی قربونت برم . نه چرب نیست ویتامین سی گارنیر امتحان کردم اما ی مقدار ضعیفه نظرت راجب لافارر و اور ...

چون قبلا امتحان کردی و تاثیر نذاشته پس لک هات قوی هست باید ضد لک مصرف کنی . ضد لک بزن .در کنارش میتونی ویتامین سی هم مصرف کنی ولی ضد لک به تنهایی کافیه . 

لافارر اصلا خوب نیست اوردینری خوبه .

ضد لک هم اکسیس وای خوبه نوروا هم خوبه ام کیو هم خوبه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چون قبلا امتحان کردی و تاثیر نذاشته پس لک هات قوی هست باید ضد لک مصرف کنی . ضد لک بزن .در کنارش میتو ...

دستت درد نکنه عزیز دلم خیلی مچکرم