2777
2789
عنوان

کیست مویی

240 بازدید | 13 پست

اینجا کسی هست طولانی مدت کیست مویی داشته باشه

من ۵ سال پیش دکتر تشخیص داد که دارو خوردم بعد یه مو از اون قسمت در اومد و فکر کردم خوب شده پیگیری نکردم

گذشت تا الان میگن نه خوب نمیشه باید حتما جراحی میشدی یه سوراخ ریز هم پشت مونده ولی هیچ عفونتی نکرد دیگه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باز

خب باز میگن. زخم گود هست پانسمان میزارن توش دردسرش زیاده تا خوب شه 🥲 من امروز یکطرف ران پام درد گرفته و حس کوفتگی داره یادم افتاده به کیست مویی میگم نکنه ازونه بزرگ شده اومده پایین😅 شوهرم مسخره میکنه میگه ازون بالا حرکت کرده اومده زیر باسن

خب باز میگن. زخم گود هست پانسمان میزارن توش دردسرش زیاده تا خوب شه 🥲 من امروز یکطرف ران پام درد گرف ...

نه دردسری نداره خوب شدنش یه هفته حداکثر

نه اون ربطی نداره حرکت نمیکنه😁

نه دردسری نداره خوب شدنش یه هفته حداکثرنه اون ربطی نداره حرکت نمیکنه😁

من خل شدم‌میدونم🤣🤣🤣 والا یه بچه داشتم منتظر شدم از اب و گل در بیاد برم دنبال عمل همینکه خواستم برم فهمیدم دوباره باردارم🤣 الانم میگم این دوسالش بشه برم🤣

این داستان: بهانه ها

من خل شدم‌میدونم🤣🤣🤣 والا یه بچه داشتم منتظر شدم از اب و گل در بیاد برم دنبال عمل همینکه خواستم بر ...

وای شما مامان منی

باردار بود میگفت بچه به دنیا بیاد میرم دکتر پوست 

بچه به دنیا اومد خواهرم آزمون داشت گفت بچم آزمونشو بده بعد

آبجیم آزمون داد من کنکور داشتم گفت تو کنکور بده بعد میرم

کنکور دادم حالا میگه نتایجت بیاد بعد میرم🤦‍♀️

اگه مونده باشه عمل نکردنش چه عوارضی داره

سلام. ببخشید درد شما کدوم قسمت بود؟ چجوری فهمیدین کیسته؟ من تقریبا یه هفته پیش به پشت خوردم زمین رفتم عکس گرفتم گفتن شکستگی نیست ولی پشتم ناحیه دنبالم خیلی درد میکرد بعد یک هفته الان بهترم ولی موقع نشستن و خوابیدن اذیتم درد میکنه پشتم بیشتر سمت باسن راستم. نمیدونم چکار کنم. میترسم

خب باز میگن. زخم گود هست پانسمان میزارن توش دردسرش زیاده تا خوب شه 🥲 من امروز یکطرف ران پام درد گرف ...

لیزری بکنید حتما دردسری نداره جز شستشوتا یک هفته جاش هم دو تا سوراخ کوچیکه زیبایشس به نظرم مهم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز