kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 عنوان کرم پودر شیگلم 17307 بازدید | 19 پست کیا داشتن ؟ راضی هستید ازش ؟ من پوستم گاهی چربه گاهی خشک گاهی معمولی 😐ب نظرتون مدل ابرسانش بهتره ؟ یا مدل ماتش برا پوست چرب و مختلط اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 1403/07/17 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 خب ماتش برا پوست چربع دیگه اره میدونم ولی پوست من خشک هم نیست آخه میترسم بماسه اگر ی روز باز چرب شه و اینکه برای پوست چرب پوشش دهی بهتری داره اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 من پوستم چربه مدل مات رو داشتم خوبه پوشش دهی داشت گلم ؟ خیلی خشکه مدل ماتش ؟ آخه مثلا بی بی فارماسی ک بزا پوست خشکه دارم زیادی برام چربه اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30729 اره میدونم ولی پوست من خشک هم نیست آخه میترسم بماسه اگر ی روز باز چرب شه و اینکه برای پوست چرب پوشش ... از کجا میخوای بگیری، قیمت چند گفته امضا ندارم اثر انگشت زدم
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 18517 پوشش دهی داشت گلم ؟ خیلی خشکه مدل ماتش ؟ آخه مثلا بی بی فارماسی ک بزا پوست خشکه دارم زیادی برام چربه کاورش متوسط بود انچنان کاور بالایی نداشت خب من پوستم اوکی بود برای کاورش خشک هم نبود اصلا
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 از کجا میخوای بگیری، قیمت چند گفته از لاما گالری . فکر کنم گفت ۸۰۰ اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 کاورش متوسط بود انچنان کاور بالایی نداشت خب من پوستم اوکی بود برای کاورش خشک هم نبود اصلا اره ی چیز معمولیه . دیگ متاسفانه از وقتی تحریم هستیم اصلا برند های خوب بهمون نمیرسه یا ی چیزایی هست ک بودجه مون نمیرسه بهش مثلا استی لادر الان سه و نیم هست . ی مقدار بالاست . نمیددنم ب جز شیگلم چ مارکی خوبه ک بتونم برا موقعیت های خاص ازش استفاده کنم اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30729 اره ی چیز معمولیه . دیگ متاسفانه از وقتی تحریم هستیم اصلا برند های خوب بهمون نمیرسه یا ی چیزایی هست ... یعنی صورتت خیلی لک و جای جوش و اینا داره؟ امضا ندارم اثر انگشت زدم
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 18517 اره ی چیز معمولیه . دیگ متاسفانه از وقتی تحریم هستیم اصلا برند های خوب بهمون نمیرسه یا ی چیزایی هست ... اگه کاور میخوای میبلین بنظر من خیلی خوبه هم اینکه فیکش نیست به اونصورت هم اینکه قیمتش مناسبه کاورشم فوق العاده س ولی خب یکم زیادی خیسه باید حتما پودر فیکس بزنی
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 یعنی صورتت خیلی لک و جای جوش و اینا داره؟ جوش نه . اما چون سبزه ام میخام کامل کاور کنه لااقل گندمیم کنه کاور نداشته باشه میشم خاکستری رنگ . اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
hooom عضویت: 1398/06/18 تعداد پست: 30729 جوش نه . اما چون سبزه ام میخام کامل کاور کنه لااقل گندمیم کنه کاور نداشته باشه میشم خاکستری رنگ . کاور فوراور ۵۲ قویه امضا ندارم اثر انگشت زدم
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 اگه کاور میخوای میبلین بنظر من خیلی خوبه هم اینکه فیکش نیست به اونصورت هم اینکه قیمتش مناسبه کاورشم ... مرسی عزیز دلم . پودر فیکس میزنم دستت درد نکنه ینی ب نظرت میبلین بهتر از شیگلم هس؟ اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه
kosarrrr80 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 5910 کاور فوراور ۵۲ قویه مرسی عزیزم . نمیماسه؟ اکسید نمیشه ؟ اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه