2777
2789
عنوان

کرم پودر شیگلم

17307 بازدید | 19 پست

کیا داشتن ؟ راضی هستید ازش ؟ 

من پوستم گاهی چربه گاهی خشک گاهی معمولی 😐

ب نظرتون مدل ابرسانش بهتره ؟ یا مدل ماتش برا پوست چرب و مختلط

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ماتش برا پوست چربع دیگه

اره میدونم ولی پوست من خشک هم نیست آخه میترسم بماسه اگر ی روز باز چرب شه و اینکه برای پوست چرب پوشش دهی بهتری داره 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
من پوستم چربه مدل مات رو داشتم خوبه

پوشش دهی داشت گلم ؟ خیلی خشکه مدل ماتش ؟ آخه مثلا بی بی فارماسی ک بزا پوست خشکه دارم زیادی برام چربه

اره میدونم ولی پوست من خشک هم نیست آخه میترسم بماسه اگر ی روز باز چرب شه و اینکه برای پوست چرب پوشش ...

از کجا میخوای بگیری، قیمت چند گفته

امضا ندارم اثر انگشت زدم
پوشش دهی داشت گلم ؟ خیلی خشکه مدل ماتش ؟ آخه مثلا بی بی فارماسی ک بزا پوست خشکه دارم زیادی برام چربه

کاورش متوسط بود انچنان کاور بالایی نداشت خب من پوستم اوکی بود برای کاورش خشک هم نبود اصلا

از کجا میخوای بگیری، قیمت چند گفته

از لاما گالری . فکر کنم گفت ۸۰۰ 

کاورش متوسط بود انچنان کاور بالایی نداشت خب من پوستم اوکی بود برای کاورش خشک هم نبود اصلا

اره ی چیز معمولیه . دیگ متاسفانه از وقتی تحریم هستیم اصلا برند های خوب بهمون نمی‌رسه یا ی چیزایی هست ک بودجه مون نمی‌رسه بهش مثلا استی لادر الان سه و نیم هست . ی مقدار بالاست . نمیددنم ب جز شیگلم چ مارکی خوبه ک بتونم برا موقعیت های خاص ازش استفاده کنم 

اره ی چیز معمولیه . دیگ متاسفانه از وقتی تحریم هستیم اصلا برند های خوب بهمون نمی‌رسه یا ی چیزایی هست ...

یعنی صورتت خیلی لک و جای جوش و اینا داره؟ 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
اره ی چیز معمولیه . دیگ متاسفانه از وقتی تحریم هستیم اصلا برند های خوب بهمون نمی‌رسه یا ی چیزایی هست ...

اگه کاور میخوای میبلین بنظر من خیلی خوبه هم اینکه فیکش نیست به اونصورت هم اینکه قیمتش مناسبه کاورشم فوق العاده س ولی خب یکم زیادی خیسه باید حتما پودر فیکس بزنی

یعنی صورتت خیلی لک و جای جوش و اینا داره؟

جوش نه . اما چون سبزه ام میخام کامل کاور کنه لااقل گندمیم کنه کاور نداشته باشه میشم خاکستری رنگ . 

اگه کاور میخوای میبلین بنظر من خیلی خوبه هم اینکه فیکش نیست به اونصورت هم اینکه قیمتش مناسبه کاورشم ...

مرسی عزیز دلم . پودر فیکس میزنم دستت درد نکنه 

ینی ب نظرت میبلین بهتر از شیگلم هس؟

کاور فوراور ۵۲ قویه

مرسی عزیزم . نمیماسه؟ اکسید نمیشه ؟