2777
2789

دوستم همین دیروز ساعت 1سزارین داشته..ساعت 3اوردن تو بخش..

امروز صب زنگیدم گفت امدن واکسن بزنن

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستم همین دیروز ساعت 1سزارین داشته..ساعت 3اوردن تو بخش..امروز صب زنگیدم گفت امدن واکسن بزنن

خیلی تعریف میکرد..حالا میخای اسم دکترش بپرسم

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

دکتر نمیدونم

اما بیمارستانش عالیییی

دوتا از خواهرام اونجا زایمان کردن

یکیشون یکی یکیشون دوبار

هربار عالی بوده

من بهشتم همه در دیدنِ خندیدنِ توست🌱💕کاربر قدیمی تعلیقی🤕...اگه عشق نباشه،هیچی نیست,پس تا میتونید باعشق زندگی کنید 🙂

والا من رفتم پیش یه دکتره خیلی تمیز بخیه زد 

بخیه جذبی هم زد ردش خیلی کم مونده

داروهاشم عاااالیه فقط خیلی آدم علاف میشه 

بعضی روزا از ظهر تا شب میری آخرشم دکتر خودش سر عمله نیست

ماماش هست

اونجوری که سخته

آره دیگه ولی حرف نداره

من پیش فریده انصاری رفتم سز شدم

بیمارستانش یادم نیست اسمش چی بود ولی جای حرم بود

خیلی تمیز بود و پرسنلشم عالی بودن رسیدگیشون خوب بود

خود دکتر هرچی بگم از خوبیش کم گفتم

دختر خالمم دوتا سز پیشش شده  جاریشم همینطور اونم راضیه

دکتر خیلی خوش اخلاق و مهربونیه فهمیده هست و خداروشکر زود مشکلو می‌فهمه آخ از داروهایی که میده ببین حرف نداره

یه داروخونه جای مطبش هست از همون بگیری انقده خوبه خداییش