2777
2789
عنوان

خواستم کتلت درست کنم سوخت🥲

130 بازدید | 6 پست

هیچ وقت آنقدر بی حوصله آشپزی نکردم 

حالم خوب نبود بابام زنگ زد من تا دیروقت سرکارم غذا درست کن بیام ببرم 

حس میکنم خیلی سوخته و شکلش عجیب غریبه

زشت نیست؟طعمش که خوبه

🤦🏻‍♀️

همینطوریه ک خودم فکر میکنم؟

😫😫😫خیلی سوخته

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باباها زیاد دقت نمیکنن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بد موقع زنگ زدمنم سریع پاشدم پریودم هستم همش حالت تهوع داشتم به زور درست کردم ولی اصلا طعم سوختگی نم ...

میتونی یه کم از اون تیکه های سوخته رو جدا کنی و با خیار و گوجه ای چیزی تزئینش کنی زیاد به چشم نیاد. منم بعضی وقتا حواسم میره جای دیگه میسوزونم طبیعیه نگران نباش 

2790
2778
2791
2779
2792