2777
2789
عنوان

عاغا :(

172 بازدید | 18 پست

شما چجوری به شوهرتون میگین لباس میخاین اونم همون ساعت میخره؟ :/

آذر ماه عروسی دعوتیم کرمانشاه من با دوتا بچه کوچیک اذیت میشم ک برم ولی چون دوست صمیمی شوهرمه و قراره مادرشوهرمینام بامابیان شوهرم هیچ جوره قبول نمیکنه ک من نرم (میدونم قراره کوفتم بشه ها)

حالا سرلباس بحثمون شده من میگم لباس ندارم اگه لباس نخرمم عمرا نمیام اونم افتاده سر لج میدونمم اول وآخر مجبورم ک برم 

تو عروسی دخترعموم که ۳ سال پیش بود ی لباس خریدم ینی همه جام اونو پوشیدم میگه همونو بپوش تو بقیه مسائل اصلا اینجوری نیستا خسیس نیس ولی لباس خریدنو کوفتم میکنه اصلا نمیذاره ک بخام دست پیش میگیره مثلا میگه خب پالتوی پیارسالت ک نو هست دگ پالتوم نمیخاد بخری :/ بدون اینکه چیزی بگم :/

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اخلاق شوهرت اینجوریه یا باید شاعل باشی از حقوقت لباس واسه خودت بخری یا پولایی که بهت میده کم کم ...

مشکل همینه دگ خودم ی مقدار پس انداز دارم میگه لباس چیه جمع کن گوشی بخرم برات 

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
من میرم میخرم میام خونه پولشو میگیرم

خو شوهرِ شما پولشو میده من اگ تنها برم خرید ناراحت میشه

مشکل همینه دگ خودم ی مقدار پس انداز دارم میگه لباس چیه جمع کن گوشی بخرم برات 

جمع کنی او گوشی بخره واستون؟ سختش نشه یه موقع؟

نه خواهر برو لباستو بخر به ایشون باشه تا اخر انتظار داره همون لباس مجلس دخترعموتو بپوشی

جمع کنی او گوشی بخره واستون؟ سختش نشه یه موقع؟ نه خواهر برو لباستو بخر به ایشون باشه تا اخر انتظ ...

:(

حالا کامانش ک ۶۰سالشه ۲ تا لباس مجلسی خریده وقتی میگم میگه زندگی خودتو با بقیه مقایسه نکن ولی پاش ک بیوفته رفتارای همون مامانشو میکوبه تو سرم

ناراحت بشه. همونجوری که شما از لباس نخریدنش ناراحتی او از لباس خریدن شما ناراحت بشه

از بعدش میترسم یبار ک مسافرت رفته بودیم با خواهرش و مامانش، دعوامون شد تو تموم مدتی ک مسافرت بودیم پیش اون بهونه میاورد تحقیرم میکرد حتی وسایل آرایشم یکی یکی شکوند پیششون 

از بعدش میترسم یبار ک مسافرت رفته بودیم با خواهرش و مامانش، دعوامون شد تو تموم مدتی ک مسافرت بودیم پ ...

اون کار دستت داره میخواد تو عروسی دوستش باشی نه شما:)

نترس بشکن این حالت تحکم و زورگویی رو