2777
2789
عنوان

جاري 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 49 پست

توهم همه رو دور خودت جمع کن وبگو وبخند باهمه

اونوهم آدم حساب نکن

هرکاری میکنه توهم باهاش همون کارو بکن

مثل خودش باهاش رفتارکن

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كلا طوري رفتار ميكنه انگار دارم مال بالاشو ميخورم طوري خرف ميزنه انگار مابيشتر داريم اون كمتر ملي پز ميده خرج ميكنه ولي ما كاري ميكنيم بخدااا انگار مال اونو ميخوريم اخم تخم ميكنه شوهرشم مثل خودش كرده اما شوهر من نميفهمه

تنها فن از نظر تجربیات من فففففققققققطططط بی محلی اینقدر جواب میده که نگو چون این جور ادما دلشون میخواد یه کاری کنن بعد ببینن عکس العملت چیه که حال کنن دوباره یه نقشه بچینن ولی وقتی کلا محل نزاری یعنی انگار نه انگار که وجود دارن اتیش میگیرن چون خیلی واسه واکنش شما فک کردن و نقشه کشیدن که ناراحتت کنن توام محل نذاری  میترکه

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
كلا طوري رفتار ميكنه انگار دارم مال بالاشو ميخورم طوري خرف ميزنه انگار مابيشتر داريم اون كمتر ملي پز ...

کلا جز سلام و علیک هیییچ حرفی باهاش نزن تو زندگی خودت خوش باش اگه بهش فکر نکنی خود به خود اونم میکشه کنار

بهترین نوع ممکن خودت باش

عزیزم ایشون با شما در رقابته و ایا فکر میکنی خودش در ارامشه؟ چع چیزی معمتر از ارامش هودته؟ بنظرم ایشون به هدفشون رسیدن یعنی چی؟ یعنی حرص شما دراومده و میخوای تو این رقابت وارد شی و پا بزاری اما بزار بت بگم با یکبار ضایع کردن ، خرص دادن و ... جاریت از رو نمیره اتفاقا تازه داستان شروغ میشه و ارامش خودت و زندگیت رو از دست میدی ، اول از همه بشین تکلیفت رو با هودت مشخص کن ، شما حتما یکسری چارچوبای اخلاقی داری کاری رو خارج از این چارچوبا بخاطر رقابت یا حرص دراوردن جاریت انجام نده که حس بدش بیشتر از نفعشه دوم اینکه اصلا راجع به این موضوع دیگه به شوهرت گله نکن بزار اگه چیزی هست عملا ببینه  سوم اینکه شما هم در جمع بزرگی خودتون رو نشون بده ، درست و با اعتماد بنفس و لبخند احوالپرسی کن ، رفتار کن و ... نزار ایشون شمارو منزوی کنه ، میفهممت چون یکی از زنعموهام که اتفاقا حس رقابت داره با ما اینطوره و انصافا خوب هم ادمارو دور خودش جمع میکنه اما حتما یکجوری خودت رو مشغول کن ، حرف مشترک و جذابی با یکی دیگه پیدا کن یا به حرفاشون گوش کن و خطاب به یکی دیگه نظری بده ، البته بجا و درستش و ... مهمتر از همه نزار اعتماد بنفستو بگیره ، چیزی که ایشون داره جسارته برای رقابت با شما 

خوب اره ميدونم دنبال عكس العمل مننن من اون لحظه چيكاركنم خوب،؟؟؟انقدر مارشون ضايست ناراحت ميشم ميرم ...

من کلا یه لبخند رو لبم هست با همه حرف میزنم و میگمو میخندم الا اون جاریم فقط سلام و خدا حافظ باورت نمیشه من با این 2 سال تو یه اپارتمان زندگی کردم همیشه گرم سلام و حال و احوال خیلی اما بعد یه قضیه ای قشنگ خودشو تو جمع ضایع کرد مثلا میخواست من ضایع بشم اما خدا خوب حالشو گرفت منم بعدش دیگه محلش نذاشتم اینقد میسوزه هر روز تو گروه خانوادگیمون در افشانی میکنه چرت و پرت میذاره تیکه میذاره اما من بعدش چندتا پست خنده دار میذارم قششششنگ دق میکنه 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
مستوره جان ممنون از توضيحت شايد فكر كنه من جيارتشو ندارم كه باهاش جنگ نميكنم من اعتماد به نفسمو چه ح ...

جسارت یعنی اصلا برات مهم نباشه که با دوستای شما مهمونی میگیره، یا از عمد میخواد دیگران رو از دور شما پخش کنه حتی اگر در واقعیت هم همینه شما انقدر له خوب بودن خودت اعتقاد داشته باش و انقدر رو اون چارچوبا کار کن که گفتم بهت که حتی اگه یکسالم نبودی مطمین باشی دویتانتون شمارو به اونا ترجیح نمیدن ... اعتماد بنفس یعنی برای خودت ارزش قایل شو ، به خودت احترام بزار و در مقابل رقابت ها و حسادتهای اون فقط بی تفاوت باش و روی زندگی خودت کتر کن ...

ببین اینارو که میگم خودم هم مشکل دارما ، من حکایت ا ن ادمیم که خوب لالایی میخونه اما خودش خوابش نمیبوه اما از حرفایی که میزنم مطمینم..ـ 

تو جمعی که حواس دیگران به شما هست تحویلش بگیر ظاهری البته... در  غیر اینصورت یه جوری رفتار کن که انگار وجود خارجی نداره یه مدت بعد حساب می یاد دستش مطمئن باش .چون رفتار خوبی نداره کم کم همه رو از خودش می رونه شک نکن .

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.