2777
2789
عنوان

جاري 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 722 بازدید | 49 پست
تنهاچيزي كه اذيتم ميكنه اينه كه جاريم واقعااا فكر ميكنه زرنگ تر از منوحتي شوهرمه اينو بگم شوهرم واسه ...

اصلا بذار فک کنه خیلی شاخه. اصلا بذار احساس زرنگی کنه, بذار تو رو بد جلوه بده, بذار همه این کارا رو بکنه, تو فقط نبینش, مث دیوار باهش رفتار کن. اصلا تحویلش نگیر. همین. مطمئنا چندبار بخواد تو رو جلو کسی خراب کنه, شخصبت زشتش به مرور هویدا میشه و خودشو همه میشناسن. توسرت تو کار خودت باشه

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهاچيزي كه اذيتم ميكنه اينه كه جاريم واقعااا فكر ميكنه زرنگ تر از منوحتي شوهرمه اينو بگم شوهرم واسه ...

عزیزم قشنگ مشخصه که شما بیش از حد روی رفتار جاریت حساس شدی،آدم وقتی خودش رو سرگرم علاقه مندی های خودش و شوهرش کنه اصلا دهنش مشغول این جور چیزا نمیشه.

خوش بحالش شوهرش باهاش پايست اما شوهر من از دروغ دغل بدش مياد با من همراه نيست چيكاركنم خودم تنهايي ا ...

خوب اینکه شوهر شما از دروغ و دغل بدش میاد که خیلی خوبه اتفاقا خوشبحال شما

بهترین راه حل اینکه بچسبی به زندگی خودت و اونو کاراشو نادیده بگیری انگار که اصلا همچین آدمی وجود نداره این هم باعث آرامش خودت میشه هم به اون میفهمونه که نمیتونه با تو دربیوفته

من كلا دنبال راهكارم كه حرصش در بياااد حالا چه جوريشو شما بكين

دنبال حرص درآوردن کسی نباش عزیزم 

این مشکل شماس که با رفتارای اون خانوم حرص میخوری شاید مدلشه شاید کمبود توجه داره تو زندگیش ، شما نمیدونی چه مشکلات و خلا هایی تو زندگیش دلشه ، شاید میخواد با این کارا کمبوداشو بپوشونه 

ولی به هر حال رو خودت کار کن و به شوهرت و زندگیت برس

من از زندگيم واضيم چون شرايطم همه جوره اوكي اما هميشه ترس كل وجودمو ميگيره از زندگي كردن ميترسم از زندگي خوب داشتن ميترسم از به خود وسيدن مغرور بودن خوش گذروندن ميدونين چرااات

اون میخواد لج تو رو در بیاره و بعدشم ذوق کنه که حالتو گرفته

تنها راهی که تو میتونی حرصشو در بیاری اینه که اصلا آدم حسابش نکنی و تمام حرکاتشو مثل یه بچه کوچولو حساب کنی.تو که محل ندی و حرص نخوری اونم لجش در میاد

به همین راحتی

غير اين جاريم يه جاري ديگه دارم كه شوهر من باشوهرش شريكن خوب؟؟؟انقدررر حسوده كه خدو حساااااااااااااااب تداره بخدا هيچكي همچين ادمي تو زندگيش نديده به خدي حسوده شايد يبار خواست منو بزنه منم ازبس برام عجيب بود سكوت كردم اوندم بيرون باوركنين هنوز كپ كردم در خد افتضاح اگه هستين بگم چي شده

يبار تو اتاق نشسته بوديم محرم بود قبش ابان ماه تولدم بود شوهرم برام مادو كرد سورپرايزم كرد كردمش عكس تلگرم خوب؟؟؟٢ماه گذشت تو اتاق داشتيم ميحرفيديم ما خونه پيش خريدم كرديم شروع مرد به بدگويي از شوهرش كه اره اصلاااا سورپرايز حاليش نيستش اين كارارو باد نيست الان توشوهرت برات مبل ميخره براش مهمه اما شوهر من براش معم نيست ١٢ساله دارم تحملش ميكنم پشت دستشو ميزد پشت ديوار حرف ميزد شوهرش اود گفت عزيييزم داريم باهم درد دل ميكنيم