2777
2789
عنوان

جاري 🤔🤔

722 بازدید | 49 پست

من واقعاااا موندم چي بگم در برابر كاراش!!!!توروخدا نصيحت نكنين فقططط فن يادم بدين كه سرجاش بنشونمش همين....خيلي سعي ميكنه بفهمونه بهم كه بااون جاريم خوبه و ازاين حرفااا در ارتباطه و اينااا...خيلي مثلا سعي ميكنه منو تومهمونيااا از جمع دور و منزوي نشون بده همه رو دور خودش جمع ميكنه سوژه ميده اصلا يه وضعيي ،يه شب مادرشوهرم اينا خونه مامانم بودن مهموني سريع شوهرش زنگ زد به مامانش كه ما ميخواستيم بيام خونت توكه نيستي پات حساااب چون از قبل فهميده بود اينجان چون همه تو يه خيابون خونمونه،همش ميخواد بفهمه باكي در ازتباطيم همش فكر ميكنه بهش حسودي ميكنم خدانكنه بايكي رابطمون خوب باشه همه كار ميكنه تامارو از جشم اون طرف بندازه كلا اينكه حسادتش خيلي زيااده ،هم خودش هم شوهرش شوهر بيچاره من حاليش نيست منم هرموقع حرف ميزنم شوهرم ميگه انقدر غر ميزني 

ميخوام حالشو بگيرم به هر طريقي كه ممكنه مثلا ميريم خونشون بلند احوال پرسي ميكنه جلو شوهرم خودشو خوب نشون بده نگاه مرموزش معلومه كاملاااا ،كلا پيشم ميشينه بهم پشت ميكنه يا ميره اون طرف تر انگار نجسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر جدی گرفتیش عزیزم . اصلا اهمیت نده ولش کن . بهترین رفتار در مقابل آدمای سبک سر نادیده گرفتنشونه

بعدشم چرا خوشبحالش ، کجای شوهر خاله زنک داستن خوشبحالی داره آخه؟؟خوشحال باش که شوهرت جنتلمنه و سطح خودشو با رفتارای جلف پایین نمیاره

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
ميخوام حالشو بگيرم به هر طريقي كه ممكنه مثلا ميريم خونشون بلند احوال پرسي ميكنه جلو شوهرم خودشو خوب ...

واي عجب،من كه چيزي به ذهنم نميرسه درمقابل همچين آدمايي ازخداواست صبروتحمل ميخام واينكه خودش يه راهي جلوت بذاره

محلش نذار, تو مهمونی هم کنارش نشبن, اگر اومد کنارت, جاتو عوض کن, سرتو به یه چیزی بند کن مثلا با گوشیت, تا بفهمه برات مهم نیس. سلام احوال پرسیتو هم خوب انجام بده, ولی وقتی کسی متوجه نیست, محل سگ بهش نده, اصلا حتی اگر باهت حرف زد, گاهی خودتو بزن به در نشنیدن, تمام روحیه حبیثانمو برات رو کردم... خخخخ

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

اينطور آدمها رو بايد محل نداد،شما هم اصلا آدم حسابش نكن،رو خودت كار كن كه تو هر جمعي ميبينيش انگار نه انگار،وقتي خودت تو ذهنت درگير نباشي،ميتوني به راحتي نسبت بهش بي توجهي كني،وقتي ببينه براش مهم نيستي خودش به مرور عقب نشيني ميكنه

تنهاچيزي كه اذيتم ميكنه اينه كه جاريم واقعااا فكر ميكنه زرنگ تر از منوحتي شوهرمه اينو بگم شوهرم واسه خودش كسيه ومن جز مالي از هر لحاااااظ بيشاز حد ازش سرترم وميخواد بفهمونه كه خيلي زرنگ تر از منه كلل ٣-٤سال بزرگتره ميخواد همه جاااا بزرگي كنه مثل پيرزنا مثل نوع تعارف قيافه گرفتن