سلام. بچه ها دوماهی هست با یه پسر اشنا شدم و از اولم گفت قصدش ازدواج و هیچ خواسته جن.سی و .. نداشته و خرج هم کرده و اخلاق و رفتارشم بد نبود خدایی، ولی هرخواسته ای رو باید چندبار بهش میکفتی تا رعایت کنه .
این اواخر خیلی بیرون نمیبرد یا میخاست ببینه اما بین کاراش یکی دوساعت چون در حال راه اندازی کار جدیدشه و قرار بود یکم بعدش بیاد رسمیش کنیم ک مجدد سر همین موضوع باهاش بحثم شد ک تو تایم نمیذاری و فلان و خدافظی کردم.
یهو کلا جواب پیامامو ( برخلاف همیشه) نداد دیروز و امروز ظهر پیام داد لطفا بعدظهر بیا قابلمه ( هفته پیش تو قابلمه مون براش اش برده بودم) رو برات بیارم ی لحظه و گفتم ن بده دست یه مغازه دار برم ازش بگیرم ، گفت میدم پسرعموم ک کاملا بهش اعتماد دارم برات بیاره پس ک گفتم ن نمیخام ببینمش و گفتم خودت بیار.
گفت باش و بعد سریع گفت حلالم کن و ازت بدی ندیدم ولی خیلی گیر میدیو احساسی رفتار میکنی و ادم اذیت میشه و خسته شدم دیگه و خوشبخت شی فلان و ومنم یکم تند جوابشو دادم و خدافظی ولی اون فقط مینوشت خوشبخت شی و فلان.
عصر یجا قرارگذاشتیم اومد با ماشین جلوم و شیشه پایین بود منم دست بردم فقط برش داشتم و گفت مرسی جواب ندادم و رفتم.
حالا اومدم خونه دیدم کلی کاکائو ( ک تو عکس مشخص نیست زیاد) برام گذاشته و تابلوعه عمدا عطرشو زده بود بهش.
بنظرتون پیام بدم تشکر کنم ؟از رو ادب یا چون خدافظی کردم و اصلا نمیخام یک درصد حس کنه منت کشی کردم بهش دست بده... یا نه کاکائو گذاشتنش فقط جنبه جبران داشته و پیام ندم؟
اصلا ابدا نمیخام منت کشی کنم چون فکر نیکنه از خواسته م کوتاه اومدم و برخلاف همیشه ک اصرار میکرد اینبار نکرد.