2777
2789
عنوان

عکس خوراکی ک پسرِ داد

139 بازدید | 5 پست

سلام. بچه ها دوماهی هست با یه پسر اشنا شدم و از اولم گفت قصدش ازدواج و هیچ خواسته جن.سی و .. نداشته و خرج هم کرده  و اخلاق و رفتارشم بد نبود خدایی، ولی هرخواسته ای رو باید چندبار بهش میکفتی تا رعایت کنه .

این اواخر خیلی بیرون نمیبرد یا میخاست ببینه اما بین کاراش یکی دوساعت چون در حال راه اندازی کار جدیدشه و قرار بود یکم بعدش بیاد رسمیش کنیم ک مجدد سر همین موضوع باهاش بحثم شد ک تو تایم نمیذاری و فلان  و خدافظی کردم.

یهو کلا جواب پیامامو ( برخلاف همیشه) نداد دیروز و امروز ظهر پیام داد لطفا بعدظهر بیا قابلمه ( هفته پیش تو قابلمه مون براش اش برده بودم)  رو برات بیارم ی لحظه و گفتم ن بده دست یه مغازه دار برم ازش بگیرم ،  گفت میدم پسرعموم ک کاملا بهش اعتماد دارم برات بیاره پس ک گفتم ن نمیخام ببینمش و گفتم خودت بیار.

گفت باش و بعد سریع گفت حلالم کن و ازت بدی ندیدم ولی خیلی گیر میدیو احساسی رفتار میکنی و ادم اذیت میشه و خسته شدم دیگه و خوشبخت شی فلان و ومنم یکم تند جوابشو دادم و خدافظی ولی اون فقط مینوشت خوشبخت شی و فلان.

عصر یجا قرارگذاشتیم اومد با ماشین جلوم و شیشه پایین بود منم دست بردم فقط برش داشتم و گفت مرسی جواب ندادم و رفتم.

حالا اومدم خونه دیدم کلی کاکائو ( ک تو عکس مشخص نیست زیاد) برام گذاشته و تابلوعه عمدا عطرشو زده بود بهش.

بنظرتون پیام بدم تشکر کنم ؟از رو ادب یا چون خدافظی کردم و اصلا نمیخام یک درصد حس کنه منت کشی کردم بهش دست بده... یا نه کاکائو گذاشتنش فقط جنبه جبران داشته  و پیام ندم؟

اصلا ابدا نمیخام منت کشی کنم چون فکر نیکنه از خواسته م کوتاه اومدم و برخلاف همیشه ک اصرار میکرد اینبار نکرد.

اون شکلات هیچ معنی خاصی نداره فقط میخواسته خالی بر نگردونه دیگه کات کرده الکی خودت و کوچیک نکن 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شکلات گذاشتن یه رسم متداول هست برای خالی بر نگرداندن ظرف و تشکر مسایل رو با هم قاطی نکن 

اگه کات کرده و خداحافظی کردید پس حفظ غرور کنید و این قضیه رو بپذیرین و به رفتاراتون فکر کنید شاید واقعا مناسب هم نبودید یا با هم حالتون خوب نبوده حالا چه ایشون چه شما 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.