2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت جنین ازروی عکس سونو

140 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها،میشه ازروی عکس سونوحدس بزنین جنسیت عزیزدلمو،علائم خاصی نداره مامانش مثل حالت تهوع وویار،فقط زیاداب میخوره ،سونومال یازده هفته اس 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه مال منم بگید سیزده هفتمه فقط دلم شور و ترشی میخاد از همه چ چندشم میشه هیچی نمخورم سردردای شدید دارم حس مکنم بچه سمت راستمه صورتم جوش زیر. پوستی زده خیلی ضربان قلبشم ۱۶۰

لایک نکنید

بچه سمت راست شکمه ،اوایل ترش دلش میخواست الان شیرینی میخواد،جفتش قدامیه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
بچه سمت راست شکمه ،اوایل ترش دلش میخواست الان شیرینی میخواد،جفتش قدامیه

عزیزم برام تو سقا خونه ابولفضل دعا کن من معجزش دیدم برای برادرزادم شمع روشنکردی توروخدا نوم شبکیه چشم مشکل داره دکتر گفته نمبینه میخوایم ببریمش تهران توروخدا لطفا براش شمع روشن کن اسمش رادمان ۴ ماهشه

عزیزم برام تو سقا خونه ابولفضل دعا کن من معجزش دیدم برای برادرزادم شمع روشنکردی توروخدا نوم شبکیه چش ...

چشم عزیزم حتما ،خداپشت وپناهتون