2777
2789
عنوان

عشق تموم میشه

122 بازدید | 13 پست

بچهامن الان یک سالع و هفت ماه نامزدم نامزدم همه چیزش خوبه خیلی دوستش داشتم انقدربهش فکرمیکنم تودلم دوسش داشتم کم کم بهم خیلی نزدیک شدیم و حتی تعدادزیادرابطه هم داشتیم اما من ب یک بارع انگارسردشدم باهاش ارتباط ندارم حال تعوع دارم وهم اینکه نمیتونم جداهم بشم اخه یک روزغیبش بزنه مریض میشم این چ حالیه توزوخدا کمکم کنین میخام این حس حال تعوع بره ازم

منم اینجوری شدم و گیجم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکارکردی

هیچی 

از ی طرف میگم‌خوبه ک سرد شدم چون قرارع تموم شه از طرف هم میبینم نمتونم اگ ی لظه فک کنم نیس دق میکنم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
هیچی از ی طرف میگم‌خوبه ک سرد شدم چون قرارع تموم شه از طرف هم میبینم نمتونم اگ ی لظه فک کنم نیس دق م ...

من نامزدمه ارزو دارم حس قبلیم برگرده یجوری حس میکنم دلزده ام اما عمرا اگه بخوام جداییوقبول کنم

من نامزدمه ارزو دارم حس قبلیم برگرده یجوری حس میکنم دلزده ام اما عمرا اگه بخوام جداییوقبول کنم

خوب میشی

چرا روز ب روز دارم بدترمیشم

نزدیک پریودیت نیس

نه الان ۳ ماهه

چ بگم والا شاید چییزی شده ک این حست ب وجود اومده