cookpool مدیر استارتر عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 9225 عنوان حس ششم 40 بازدید | 9 پست داشتمتاپیک حس ششم میخوندمیکم هستم یکی نوشته بود رنگ لباسم من اولین رنگ آبی اومد ذهنم دیدم استارتر جواب داده یا مشکی یا آبی اونمگفته آبیهحس شیشمم خیلی دقیقه اما هیچی نمیگم چون خودم خیلی اعتقاد ندارم 1403/07/17 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
entj عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 1626 اها اون تاپیکی که ما توش بودیمو میگی البته حوله ابی تنم بود درواقع لباس نبود😁 ما فرزندان کوروشیم..🤍
cookpool مدیر استارتر عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 9225 اها اون تاپیکی که ما توش بودیمو میگی البته حوله ابی تنم بود درواقع لباس نبود😁 هخخخخ
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25329 منمممم بگمت😁✌🐤🐥مهربونی کمی جدی اسپرت میپوشین و پوشیده کمی غرور خاص داری خیلی نه پشمک دوست داری ولی شیرینی دلتو میزنن ولی خیلی دوست داری کمی قبلا دلت شکسته منووو بگووو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
entj عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 1626 چجوری باید تاپیک رو قفل کنم؟ بزن رو عکس پروفایلت اون بالا گوشهبعد بزن نینی سایت من پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردمبعد کنار هر تاپیک اپشن قفل کردن هست ما فرزندان کوروشیم..🤍
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25329 چجوری باید تاپیک رو قفل کنم؟ ببین خوشگلم قسمت بالا که خودت هستی میزنی روش میره تو یه صفحه میزنه تاپیک های ایجاد کردم اونو میزنی قفل میکنی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
cookpool مدیر استارتر عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 9225 منمممم بگمت😁✌🐤🐥مهربونی کمی جدی اسپرت میپوشین و پوشیده کمی غرور خاص داری خیلی نه پشمک دوست داری ول ... نفهمیدمممممم😐😐😐😐😐😐
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25329 نفهمیدمممممم😐😐😐😐😐😐 چیو جونم؟ویزگی های خودتو گفتم شکلات دوست داری اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
cookpool مدیر استارتر عضویت: 1403/03/24 تعداد پست: 9225 بزن رو عکس پروفایلت اون بالا گوشهبعد بزن نینی سایت من پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردمبعد کنار ه ... نفهمبیددددددم