2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب

549 بازدید | 32 پست

پنج شنبه تولد یه سالگی پسرم هستش بعد از تولد پسرم خواهر شوهرم با مامانم حرفش شد به مامانم گفت پدر سگ. بعد مامانم گریه کرد داشت لباساش زو میپوشید بره از خونه بیرون تو اون یکی اتاق دیدم داره به مامان و خواهرانش میگه من منتظر بودم بچه به دنیا بیاد خیلی چیزا رو بگم. شوهرم از خواهرش طرفداری کرد. شیر خونمون خراب بود مامانم برگشته بود به خواهر شوهرم گفته بود سه ماهه خرابه شوهرم رو گفته بود درست نمیکنه. بعد خواهر شوهرم برگشت  گفت دخالت میکنی تو زندگی داداشم. بعدش خواهرشوهرم  تو همه چی‌ما دخالت می‌کنه. الان دو سه سالیه که می‌ره مغازه شوهرم کمک . از اون موقع دخالت می‌کنه. پنج شنبه تولد پسرم زو میگیرم تو رستوران. بعدش مامانم گفت نمیخام روی اونا و ببینم نمیام. شوهرم صبح کلی فحش داده به مامانم میگه زن داداشم میگه پس مادر زنت چرا نیومده من چی‌بگم.پشت مامانم میگه صورت مامان تو انگار چیزه خر هستش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب هرطریقی ک میتونی پای این خاهرشوهرواز،زندگیت کوتاکن ازمامانت شروشدب خودت ختم نشه خوبه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

سنت كمه؟؟

نارحت نشي ولي خيلي شل اومدي 

احترام مادرتو تو بايد نگه داري براش جايگاه بسازي 

بچه يه ساله مگه تولد يادش ميمونه ، ؟؟؟ كه تو همچين خواهر شوهر خري رو بخواي پول بدي بياد بخوره بره؟؟