2777
2789
عنوان

چندوقتیه انگار چشمام باز شده

256 بازدید | 7 پست

قبلا همسرم محبت نمیکرد یا حرفی میزد ناراحت میشدم ها ولی اندازه الان رنج نمیکشیدم

خیلی حالم بده 

هر بی محبتی که ازش میبینم حالم خراب میشه

قبلا خوشبختی کسی تو چشمم نبود الان حتی نشستن زن و شوهر و صمیمی حرف زدنشونم قلبمو تیکه تیکه میکنه

نمیدونم چم شده

خیلی دوست دارم بمیرم راحت بشم

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

عزیزم با صحبت کردن خیلی چیز ها حل میشه با همسرتون صحبت کنید حرفاتونو بزنید ببینید مشکلات ایشون چیه شاید ایشونم در حیطه کاریشون مشکلی داشته باشن و فکرشون مشغول باشه ی شب بشینید باهاشون صحبت کنید اینجوری خودتون رو هم عذاب میدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر عکس چشات کور شده که ظلهر آدما رو با زتدگی خودت مقایسه میکنی تاسف من از اونام ک شوهرم جلو جمع انگا ...

من هیچ وقت ازش محبت ندیدم تنها کادویی که روز تولد ازش گرفتن دوران عقد ۱۲ سال پیش بود

خب منم یجاییکم میارم دلم میسوزه مگه چند سالمه

ببین وقتی میگم محبت نمیبینم حتی دریغ از ی بوسه 

اینطوری بگم

ظاهر و باطن زندگی من چیزی نداره

کاش حداقل مثل بقیه ظاهرش خوب بود

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

عزیزم با صحبت کردن خیلی چیز ها حل میشه با همسرتون صحبت کنید حرفاتونو بزنید ببینید مشکلات ایشون چیه ش ...

۱۲ ساله همینه چیز جدیدی نیست

نمیدونم چرا جدیدا شکننده تر شدم

مثلا ی چیزی بگم ما داریم خونه میسازیم هر چی میپرسم حتی رنگ کاشی ها رو هم بهم نمیگه 

بعد نشسته مثلا برا زنداییش جیک و پوک رو گفته

یا جلو من مادرش زنگ زده گفته چرا کاشی کار .کار نمیکنه گفته میام برات تعریف میکنم

درصورتی که چند دقیقه قبلش ازش پرسیدم حواب منو نداد

یا کسی زنگ میزنه جلو خودم میگه الان خونم بعد رفتم بیرون زنگ میزنم الان نمیتونم صحبت کنم

من هیچ وقت ازش محبت ندیدم تنها کادویی که روز تولد ازش گرفتن دوران عقد ۱۲ سال پیش بودخب منم یجاییکم م ...

بابا دم شوهرت گرم

اولین تولدم بعد عقد یه شاخه گلم نخرید😁😁😁

مردا کلا همینن بخاطر فشار روحی عاطیفب

ی پیشنهاد زیاد تو دستو پاش نپلک گدایی محبت نکن،  ک نتیجه عکس دارع

خودت رو کنار بکشی ب سمتت جذب میشه

و اینکه اصلا باهاش حرف زدی ؟ بگی دلم بغل مبخاد محبت میخاد؟

بابا دم شوهرت گرم اولین تولدم بعد عقد یه شاخه گلم نخرید😁😁😁 مردا کلا همینن بخاطر فشار روحی عاطیفب ...

زیاد صحبت کردم ولی براش مهم نیست

مرتب بهم توهین میکنه 

مثلا امروز ساعت ۷صبح بچه ها تو کوچه جلو خونمون بلند بلند صحبت میکردن و توپ میکوبوندن به دیوار .دختر کوچیکمم خواب بود

فقط،گفتم نوچ

شروع کرد داد و بیداد که تو با هیچ کس نمیسازی .همش غر میزنی و ....

خیلی خستم ۳۰ سالمه از ۱۸ سالگی پیششم پس کی باید محبت ببینم