2777
2789
عنوان

شوهرم رفته تو کار فروختن ع

346 بازدید | 11 پست

رفته تو کار فروختن عرق 😕میگه با کارگری به جایی تمیرسم نمیدونم حالم از شوهرم بهم مبخوره اگه بره تو این کار 

طایفه ما همشون ادم حسابین ولی طابفه شوهرم نه فکر نمیکردم شوهرمم یکی بشه عین اونا 

بهونشم اینه خرج زندگی زیاده ماشین ندارم کرابه خونه بابد بدم حقوق کارگری نمبصرفه و ازینا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری به هیچیش ندارم بهم هم مربوط نیست برامم مهم نیست راستش  ولی اگه خودش درست نمیکنه نذار دلالی کنه کلی ادم همین اخیرا مردن و کور شدن واسه الکل تقلبی وممکنه بگیرنش به جرم قتل 

از فروش الکل 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بش بگوبااین پولاکسی میلیاردنشده اگ شده خداازش روبرگردونده بگوبشین سرجات نون وماستمونوبخوریم شکرخداکن دستت روالوده نکن ک مادرهای یسریااه بکشن بکن خدالعنت کنه کسی ک ازاین چیزامیده دست بچم بگوبشین سرجات

قابل توجه اون دسته عزیزانی که میگن خانواده رو اخلاق و رفتار طرف تاثیر نداره 

مشت نمونه خروار هستش همیشه، شاید اوایل سعی کنن مثل اونا نشن ولی در نهایت شبیه اطرافیان خودشون میشن چون ذات و تربیتشون از دل همون خانواده اومده بیرون تازه قبح خیلی چیزام براش ریخته 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁