2789
عنوان

خودکشی

108 بازدید | 16 پست

خستم از زندگیییی از همههههه چییی از ادماااااااا  بخدا همش میزنه سرم وقتی میرم مدرسه راهمو کج کنم خودمو از سر پل بندازممم پایین  ایندممم تباهه امسال کنکوریم هیچ کاری نکردم چون پولشو ندارم رفیقام هی میگن ما مشاور داریم پولل داریم تابستون دهم یازدهم کاررر کردیم منی ک پول خوراکیم بزور دارممم بمیرم بهترررههه از بابامم راحت میشم دیگه نمیزته ت سرم و غ   فحشممم بده

نمیمیری فلج میشی 

زندگی ادمای گرفتار و فقیر سمج و قویه 

بعد ادمای راحت و خوشبخت زندگیشون به مو بستست 

دنیاست دیگه 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

فکر اون دنیات هم باش با مردن تازه همچی شروع میشه تلاشت رو کن انشاالله قبول میشی

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ╰⊱♥⊱╮ღ꧁   حسبے اللـہ و نعم الوکیل (((((:╭⊱♥≺         

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی من و تو هم دردیم منم پشت کنکوری ام امسال کنکور دادم آزاد قبول شدم نتونستم برم شهر دگه مامانم خیلی بدجنس و بدهنه و کنترل گر خسته ام کرده میخواستم خودکشی کنم خیلی اذیتم میکنه عصبیم کرده حالا رفتم کتابخونه صبح میرم تا ۶ عصر ار کتاب های کتابخونه استفاده میکنم امیدم به اینه یه شهری قبول شم از خانواده ام دور شم

عزیزم همه چی که درس نیس . کار ازاد الان زندگی رو میسازه .یا کاراای هنری مثل ارایشگری 

شوهرم درس خون بود همه نمراتش هنیشه بالا .ارشدش رو هم گرفت بعدش رفت یه جا شاگردی کرد بعد ۲ سال مغازه خودش رو باز کرد زندگیمون رو اون مغازه کلا تامیین کرده همه چی خریدیم

اسی من و تو هم دردیم منم پشت کنکوری ام امسال کنکور دادم آزاد قبول شدم نتونستم برم شهر دگه مامانم خیل ...

اجیییببین گلم من  اجازه ندارمبر  م هیج جا شهر ما امکاناتش صفر

عزیزم خب درس نخون اگه نمیتونی عوضش برو سرکاردنیا که به اخر نرسیده

هعی اجی ت چی میدونی از زندگییییی مننننن 12 ساله زحمت کشیدممممممممم بعد بگم نرم بابا م منو کشته

اجییی من اسم ارایشگری بیارم منو کشتننننن

پس عزیزم صبر کن فقط صبر همچی رو درست میکنه 

ازدواج به یه مرد خوب تو رو نجات میده

منم تو خانواده م زیاد احترام نداشتم .ولی وقتی ازدواج کردم اونقد شوهرم بهم عزت نفس داده اونقد بهم احترام گذاشته که همه چی رو برام جبران کرده 

الان خانوچچچ

پس عزیزم صبر کن فقط صبر همچی رو درست میکنه ازدواج به یه مرد خوب تو رو نجات میدهمنم تو خانواده م زیاد ...

الان هم پیش خانواده ام عزیز مورد احترام هستم 

پدر مادرا هم مشکلات زیادی دارن زیاد ازشون ناراحت نباش

پس عزیزم صبر کن فقط صبر همچی رو درست میکنه ازدواج به یه مرد خوب تو رو نجات میدهمنم تو خانواده م زیاد ...

نمیزارن هرگز ازذواج کنم ممنون اابجیی ولی بقراننن شنبه خودمو میکشممممم