2777
2789
عنوان

انتخاب اشتباه😓

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 47 پست
۳۰ سالشه میگه انتخابم کلا اشتباه بودهعلت جدا نشدن منم همین وابستگی و عادت به بودنش دارمه

برو پیش مشاور 

کسی که از اول دروغ میگه ادم قابل اطمینانی نیست

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما ولش کن این ادم اولا که دروغ گفته و روراست نبودهدوما هم که اگر دلیل جدایی قبلیش همسرش بود انقد د ...

بله از نظر من رابطه مون باید تموم بشه از آدم دروغ گو خیلی بدم میاد

عزیزم عشقت کاملا احساسی یه برای سالهای بعد زندگیت از ردی احساس صرفا تصمیم نگیر ده سال کم نیست یعنی ش ...

بله کاملا درسته حرفتون منم میخوام رابطه مونو تموم کنم اما میترسم اون پیگیر بشه نزاره زندگی کنم😓 

فدات عزیزم 💕جوابش چیه؟

هر دفعه یه چیز میگه 

یه بار میگه خیانت کرده یه بار میگه مادر زنم میومده سمت من من و دسمالی میکرده یه بار میگه زنم زیاد قهر میکرده و با خانواده من بد بوده 

در کل آدم روراستی نیست...منم متنفرم از آدم دروغگو 

هر دفعه یه چیز میگه یه بار میگه خیانت کرده یه بار میگه مادر زنم میومده سمت من من و دسمالی میکرده یه ...

پس همون یبار نبوده و دروغاش ادامه داره نه؟

زندگی و رابطه با ادم دروغگو عذابه دوست عزیزم💚

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

برو پیش مشاور کسی که از اول دروغ میگه ادم قابل اطمینانی نیست

آره واقعا 

پیش مشاوره رفتم بنظرت دوباره برم؟؟؟

چجوری باهاش تموم کنم؟؟؟

بهش زنگ زدم گفتم ما شرایطمون با هم همخونی نداره بهتره تموم کنیم باهم بی‌شعور وایساده دری وری میگه به من میگه حرف نزن میام میزنم تو دهنت بوس بوس کنی😐😂

بخدا نمیدونم بخندم یا براش متاسف باشم صد بارم بهش گفتم احترامت و دست خودت نگه دار..

آره واقعا پیش مشاوره رفتم بنظرت دوباره برم؟؟؟چجوری باهاش تموم کنم؟؟؟بهش زنگ زدم گفتم ما شرایطمون با ...

اره بنظرم مشاور میتونه کمکت کنه

رابطتون در چه حدی بوده ؟ بگو بهتر میتونم کمکت کنم

اره بنظرم مشاور میتونه کمکت کنهرابطتون در چه حدی بوده ؟ بگو بهتر میتونم کمکت کنم

رفتم آخه یه بار پیش مشاور

رابطمون در حد بیرون رفتن بود

وارد جزئیات اجازه ندادم بشه

رفتم آخه یه بار پیش مشاوررابطمون در حد بیرون رفتن بودوارد جزئیات اجازه ندادم بشه

خب ینی اتفاق خاصی بینتون نیفتاده و گفتی خانوادتم خبر دارن پس از طرف اونام معذوریتی نداری

اولا باید بشینی با خودت تصمیم بگیری و پای تصمیمت بمونی که بعدا هی نخوای زیرش بزنی و خودتو عذاب بدی 

ببین خیلی منطقی بهش پیام میدی و علت کات کردنتو توضیح میدی (همه چیزو میگی مثل بی احترامی و دروغ که الان گفتی و هرچیزی که به ما نگفتی ولی اذیتت کرده ) و تاکید میکنی این رابطه از نظرت تموم شدس و دیگه هیچ تمایلی به ادامش نداری و دیگه اصلا نمیخوای پیام یا زنگی ازش دریافت کنی 

بعدم بلاکش میکنی و اگر به هر طریقی باهات ارتباط برقرار کرد به هیچ عنوان کوتاه نمیای و لطفا اگر کات کردی دیگه برنگرد اگرم میدونی قراره دو روز دیگه برگردی پس کات نکن اینجوری فقط خودتو وابسته و بلاتکلیف نشون میدی 

اصلا هم ناراحت نباش قشنگ فکر کن که از تصمیمت مطمعن باشی 

اولاشم برا اینکه فکرش اذیتت نکنه برا خودت برنامه بریز فیلم ببین اهنگ گوش کن کتاب بخون خودتو سرگرم کن

ادرس خونتونو بلده؟

حرفات خیلی آرومم کرد من خداروشکر یه ویژگی ای که دارم دختره منطقی ای هستم و با احساس جلو نمیرمممنون ک ...

خوشحالم آروم شدی خداروشکر دختر با عقل ودرایتی هستی ،بهش فکرنکن دیگه خیلی وقتا دل چیزی رو میخاد که به ضررآدمه منم بهترین راهها وقشنگترین سرنوشت روبرات آرزومیکنم  💞

بله کاملا درسته حرفتون منم میخوام رابطه مونو تموم کنم اما میترسم اون پیگیر بشه نزاره زندگی کنم😓

خودتی که تعیین میکنی بیش از این مزاحمت ایجاد کنه یا نه ؟خودت میتونی این اجازه رو بهش بدی یا اینکه خیلی تند برخورد کنی و اجازه ندی بیش از این وارد حریمت بشه 

محکم برخورد کن فکر نکنه دور از جون گیج و منگ گیر انداخته 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خب ینی اتفاق خاصی بینتون نیفتاده و گفتی خانوادتم خبر دارن پس از طرف اونام معذوریتی نداریاولا باید بش ...

میدونه خونمون کدوم سمته اما دقیق نمیدونه کدوم خونه ایم

شماره مامانمم داره (چون وقتی میرفتیم بیرون مامانم دائم پیگیر بود)

تصمیم من کلا کات هست

از یه طرفیم 2 میلیون ازم قرض کرد گفت بهت برمیگردونم حرص پولمو میخورم😂🤦🏻‍♀️